Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tutorialul intrării în grupul mercenarilor.
#1
Begin with the mercenaries.
Hegan's way
[Image: 10252-poseidon13-Gothic2Mercenary.png]



Pentru inceput du-te si vorbeste cu Sentenza si dai 50 gold pentru a intra in camp, dupa care mergi la Le si cere-le bodyguarzilor sai sa te lase sa intri invocand cunoasterea comandantului lor. Lee iti va spune ca trebuie sa obti votul fiecarui mercenar inportant daca vrei sa devii unul dintre ei.


Du-te la Torlof si ii spui ca vrei sa devi mercenar iar el iti va spune sa alegi unu din doua questuri. Daca selectezi primul va trebui sa colectezi bani de la Sekob (se afla in ferma la care te duce primul drum la dreapta de la iesirea din camp). Sekob nu iti va da banii si vei fi nevoit sa-l bati si sa-i iei bani, dupa care te duci la Torlof si ii spui ca ai terminat questul si ai obtinut votul lui. Daca selectezi al doilea quest va trebui sa te duci la ferma lui Bengar si el iti va spune ca ferma lui a fost invadat de doi militieni. Omoara militieni, du-te la Bengar si el te vaa felicita dupa care te vei duce la Torlof si iti va da votul, repet nu conteaza ce quest alegeti doar unul trebuie.

Dupa ce ai terminat, intreaba-l pe Trolof de cati membri esti votat, el iti va zice ca esti votat doar de el si Senteza. Dupa aceea du-te si vorbeste cu Silvio. El nu va dori sa-ti vorbeasca si va trebui sa il insulti dupa care Bullco (mana lui dreapta) o sa te atace si va trebui sa il invingeti. Dupa aceea mergi la Jarvis si iti va zice care sunt oameni lui Sylvio.

Vorbeste cu Fester si dupa ce il ajuti va trebui sa porti un dialog din care nu ai cum sa iesi fara sa-l bati. Vorbeste cu Raul si spune-i sa te voteze, el nu te va vota si va trebui sa-l provocati la o lupta. Du-te la Chiper care iti va spune sa il faci pe Dar sa iti dea swampweed. El nu le va da de buna voie asa ca vorbiti din nou cu Chiper si el il va bate dupa care ii luati swampweed si i le dati lui Chiper. Dupa asta duceti-va la Rod si daca duceti toate dialogurile la capat la un moment dat va trebui sa va luptati cu el. Dupa ce l-ati invins nu trebuie sa ii luati sabia neaparat, dar daca o faceti este dati-o inapoi. Dupa astea vorbiti cu Sylvio si el va vaa vota fiind speriat dupa care va duceti la Trolof si el va vaa spune ca sunteti gata sa intrati printre mercenari. Dupa mergeti la Lee iar el iti v-a spune sa vorbiti cu Onar despre plata, dupa ce ati vorbit cu Onar mergeti inapoi la Lee si el va va da armura si postul de mercenar.



Aceasta este doar o posibilitate a rezolvarii misiunilor. Dupa cum stim in Gothic 2, varietatea optiunilor ne poate duce la mai multe rezultate, insa acesta a fost drumul ales de mine, Hegan.
[Image: 1lMEp3.jpg]



,, Napoleon a cautat virtutea, si neputand-o gasi a luat puterea.''



replyReply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Tutorialul intrarii in grupul militiei Legend 0 2,002 10-08-2011, 04:13 PM
Last Post: Legend

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)