World of Gothic - Forum

Full Version: O gluma noua: BAC 2013
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
La mate (m1) nu a fost greu deloc... eu zic ca un 5 se putea obtine foarte usor... au fost destule exercitii la care tot ce trebuia sa faci era sa aplici o amarata de formula, plus niste artificii de calcul de clasa a IV-a si obtineai raspunsul corect. In cazul (foarte posibil) in care promovabilitatea la BAC de anul asta va fi mai mare decat cea din ultimii doi ani, asta nu va fi din cauza inteligentei elevilor, ci din cauza unor examene mai usoare...
Nu am auzit eu prea multe, dar din cate-am auzit şi din cate-am inteles a fost valva mare cu spaga anul asta. Peste tot la stiri am vazut numai stirea asta.

Cat despre note mai mari, nu cred ca e posibil pentru ca la limba romana a picat poezie.. Si eu din cate stiu niciodata nu s-au invatat poeziile. Ca un fapt divers, eu le-am invatat. Haha


-- Wog -> back online. Smile --
Cu link-u`asta am spus APROAPE tot ce este de spus despre BAC si sistemul scolar romanesc !
http://www.gandul.info/puterea-gandului/...a-11063468
Ok, a fost un scandal cu ocazia bac-ului la un liceu din Bucuresti, am inteles asta, dar la centrul de examen (Colegiul National "Moise Nicoara" Arad, intrebati si voi pe acolo daca nu ma credeti Haha ) la care am dat eu bac-ul nici nu ne-au lasat sa ne ridicam privirea de la propria lucrare. Supraveghetorii de acolo au fost oameni seriosi care si-au facut partea asa cum trebuia. Si eram destul de sigur ca asa va fi, mai ales dupa ce am vazut si eu la tv frauda/tentativa de frauda de la "Bolintineanu" stiind ca niciun profesor nu se va mai risca sa ajute niste elevi din generatia asta, care peste 10-20 de ani nici macar nu le vor acorda locul in tramvai/autobuz.
Locuri in tramvai oricum nici nu vor vedea Haha
Intr-un fel mi-e si mila de napastuitii cei ce nu vor putea schita nici macar o spranceana la colegul in lucrare Haha
Quote:Dupa centralizarea a 93,7% din date, 62,09% dintre absolventii de clasa a XII-a din promotia 2012 - 2013 au promovat Bacalaureatul, iar 31,01% din absolventii promotiilor anterioare au reusit sa promoveze Bacalaureatul.

Rezultate mai bune anul asta. Procentul de anul trecut a fost de 43% de absolventi de liceu care au promovat BAC-ul.
S-au afisat rezultatele. In orasul meu, fostul meu liceu a obtinut cea mai mare nota dintre liceele din Fagaras. Grin

http://bacalaureat.edu.ro/IndexHarta.aspx

Brasovul se mentine undeva intre mediu si sus, cu liceul Saguna undeva sus, iar orasul Iasi face senzatie cu medii de 10 care nu se mai termina. Clujul e si el destul de sus. Bravo voua.
(07-07-2013, 09:27 PM)Terente Wrote: [ -> ]Rezultate mai bune anul asta. Procentul de anul trecut a fost de 43% de absolventi de liceu care au promovat BAC-ul.

LOGIC ca sunt mai bune ca in anii precedenti Haha
N-ai vazut ce subiecte au fost?Cat de usoare au fost...??

Si inca una : cu cat e procentul mai mare al celor ce au luat BAC-ul cu atat mai mare e si finantarea ce-o primeste liceul/colegiul de la care era elevul Smile Deci scopul conducerii liceului e sa aiba cat mai multi promovati, sa curga banii in buzunarele lor
(07-08-2013, 03:41 PM)dsKed cristy Wrote: [ -> ]
(07-07-2013, 09:27 PM)Terente Wrote: [ -> ]Rezultate mai bune anul asta. Procentul de anul trecut a fost de 43% de absolventi de liceu care au promovat BAC-ul.

LOGIC ca sunt mai bune ca in anii precedenti Haha
N-ai vazut ce subiecte au fost?Cat de usoare au fost...??

Ușoare, neușoare tot meritul lor e. Asta depinde de noroc. Poate că știau și pentru subiecte mai grele. Nu-i poate verifica nimeni.

Când am dat eu Bacul in 2010, îți zic sincer că din liceul meu eram 10-20 care învățasem poezii pentru proba a III-a. Deci asta ar fi însemnat dacă nu era cu copiatul (nu erau camere pe atunci), notele de 10, de 9 și de 8 erau extrem de puține.

Acum și cu camere văd că s-au descurcat la poezii. Eu zic că e cel mai bun rezultat din ultimii câțiva ani. (asta dacă s-ar pune examenele din 2000 -> 2010 cu camere)
Da, dar nu-i corect pentru fraierul care a muncit 4-8-12 ani sa invete pentru clipa asta si altu` care a frecat menta pe toata perioada scolii sa aiba rezultat la fel de bun sau chiar mai bun ca primul exemplu...It's not FAIR !
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8