World of Gothic - Forum

Full Version: Apocalipsa, 666, Mark of the Beast, Anti-Christ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
si eu frate ma uitam anu trecut la ele in fiecare vineri dar acuma nu prea (stiti mai este un diavol asa imi spune bunicamea internetul Haha )
=)) buna, buna asta =))
nu, dar au inceput sa dea reluari, si le vazusem. adica am vazut fiecare episod de cel putin 2 ori.
ala cu demonul din copil care zboara peste copaci l-am vazut de cel putin 5 ori Haha
Dar asta nu reprezinta o limita, ci o modalitate de a-si ascunde adevarata infatisare. LOGIC ca nu reprezinta o limita... of, frate... Si oricum, nu eu am inventat chestiile astea, le-am citit/auzit din alte parti.
sunt multe mistere fara de capat si multe case care au o poveste
(11-22-2009, 12:49 PM)Ilidan Wrote: [ -> ]sunt multe mistere fara de capat

De exemplu...?
adika moartea mai multor persoane, si gasirea unui faptasi nevinovat adika acela care era de vina pentru acele crime este acum in libertate :|
(11-22-2009, 02:28 PM)Ilidan Wrote: [ -> ]adika moartea mai multor persoane, si gasirea unui faptasi nevinovat adika acela care era de vina pentru acele crime este acum in libertate :|

Acest lucru are loc din cauza incompetentiei organelor de politie.
pai de asta apar fantomele Haha dincauza :| negaserii pacii Haha
(11-22-2009, 04:31 PM)Ilidan Wrote: [ -> ]pai de asta apar fantomele Haha dincauza :| negaserii pacii Haha

Isaia 13:21: "ci fiarele pustiei isi vor face culcusul acolo, bufnitele ii vor umplea casele, strutii vor locui acolo, si stafiile se vor juca acolo." - exista fantoma/stafii/naluci etc.
Mai intreb ceva si gata Haha: Cine este anti-christul (definit . Cum il recunoastem>?)
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8