World of Gothic - Forum

Full Version: Gothic mini-game
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Stiti cum sta treaba, avand in vedere ca am mai avut un thread de recunoastere a dialogurilor Gothice. Astfel, va invit sa recunoasteti acum unde a avut loc si de ce a avut loc urmatoarea conversatie.


Judecând după muzică, e Gothic 1 ... iar aici eroul vorbeşte presupun cu Diego...după ce tabăra veche s-a închis ... maybe?
Troll canyon. Snapperii au zis tot.
Hmm, parca mai degraba e in G2, Valea Minelor cand il gasesti pe Diego intr-una dintre locatiile in care se sapa dupa ore (partea cu I thought you were dead m-a trimis cu gandul la asta).
(01-27-2013, 11:11 PM)Ionutzel Wrote: [ -> ]Troll canyon. Snapperii au zis tot.

Probabil da..Sau in fata taberei cand pica mina veche..
Raspuns: Discutia a avut loc intre Diego si eroul fara nume, cei doi avand doua scopuri total diferite pentru care se aflau in acea zona. Nameless era in cautarea focusului, iar Diego era interesat de altceva. Acest altceva nu mai stiu cu siguranta ce era. Ne lamurim cand ajunge Cyrus cu 'let's play-ul' acolo.



-----------------------------------------------------------------------------


Partea a doua:



Acum avem 3 dialoguri pe care am sa va rog sa le recunoasteti.

1: Eroul vorbind cu garda podului din apropierea taberei vechi.
2: Eroul vorbind cu unul dintre cei care stau în jurul focului de lângă tabăra veche?
3: Eroul vorbind cu Kharim, când îl provoacă în arenă.
Apropo de primul dialog, am verificat niste Let's Play-uri si in ambele ocazii Diego incepe la fel, cu 'I thought you were dead.' Good one, PB! Smile

Subscriu la ce a zis Warhell la punctele 1 si 3, nu sunt insa sigur de 2. Posibil sa fie vanatorii din dreapta potecii cand vi dinspre trading post.