World of Gothic - Forum

Full Version: Sugestii: numele revistei
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Asta inseamna oare ca PB a platit drepturi de autor celor care au facut filmul Gothic?Haha
Portal este un substantiv comun (al limbii romane) cu o definitie clara in dex si fara nicio legatura cu un anumit joc video. Daca ar scoate cineva un joc tot cu numele asta sau daca ar exista deja o revista cu acelasi nume, atunci ar fi intr-adevar o problema de copyright.
Asta nu inseamna ca as insista in vreun fel pentru numele asta, a fost doar o idee.Tongue
(08-25-2013, 11:41 AM)Iuliu Wrote: [ -> ]Asta inseamna oare ca PB a platit drepturi de autor celor care au facut filmul Gothic?Haha
Portal este un substantiv comun (al limbii romane) cu o definitie clara in dex si fara nicio legatura cu un anumit joc video.

Ai dreptate. Insa ca am cautat si am gasit ca exista si The Portal Magazine. Si e cam naspa sa cauti pe google si sa gasesti rezultate amestecate si care sa n-aiba legatura intre ele.
Asta e altceva. Insa e putin probabil ca un search pe google sa nu-ti gaseasca o multime de lucruri fara nicio legatura intre ele, ceea ce nu e neaparat ceva rau. Folosirea unui cuvant comun (nu neaparat portal) poate aduce cititori ocazionali care cauta altceva si nimeresc aici. Serios, cine tasteaza pe google "ebookminator" sau "toxic bomb" ? Haha
Era o sugestie Haha.
Erau sugestii frate Haha La acel moment nu sunau atat de retardate Haha
Dar de sugestii de titluri in romana nu dispuneti? In engleza am adunat cateva.
Pai singura in romana ar fi Revista Wog. (WoG = World of Gothic, World of Games). La altceva nu ma pot gandi, dar asta a mai fost zisa, deci naaa.
Eu sunt pentru "Revista WoG".
(08-25-2013, 05:54 PM)Raducu Wrote: [ -> ]Eu sunt pentru "Revista WoG".
Si eu. Cred ca e bine asa, e muuuullltt mai normal decat celelalte nume. Grin
Pages: 1 2 3 4 5