World of Gothic - Forum

Full Version: Gothic III - Forsaken Gods: Ajutor
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Bineinteles am nevoie putin de ajutor Haha, Am facut toate cele 5 questuri ca sa-l conving pe Inog, dar nu merge sa-l duc la Anong. Am citit pe un alt forum cum ca trebuie sa omor un black mage dar nu il gasesc, :|.
Acel magician se afla intr-o pestera din jurul orasului Trelis.

Show Content
am rezolvato acum vreau sa intreb unde este Lee ca nul gasesc Haha (Stiu ca in Vengard dar unde ca in sala tronului nul gasesc)
cauta in threadul meu Gothic III fg descoperire interesanta
am ajuns ft departe in joc ,,acum am gasit ancient beast-ul dar nuj de ce :| mia disparut cand fugisem de el sami reincarc viata si numai il gasesc. Cine imi spune cum o invoc adica ce script are ca nu gasesc pe nicaierea.
hmm, daca l-ai pierdut ar trebui sa fie acolo unde era de la inceput sau in cel mai probabil caz in locul unde trebuia sa ajungeti.
am facut questul si lee imi spune sa ma asez pe tron, dar eroul spune "Im not ready yet" ... deci ce trebuie sa mai fac Haha sa termin jocul?
ai aici harta cu locatiile tuturor npcs http://forum.worldofplayers.de/forum/att...ntid=20154
(03-27-2011, 05:02 PM)zara Wrote: [ -> ]ai aici harta cu locatiile tuturor npcs http://forum.worldofplayers.de/forum/att...ntid=20154

link incorect. |
mersi mult dar am terminat azi gothic 3FG Enchated Edition cu level 44 Haha, constatand ca patchul nu a rezolvat toate bugurile Smile
Pages: 1 2 3 4 5 6 7