Am instalat un plugin şi acum putem să ne customizăm puţin pagina de profil.
Exemplu:
Pagina de profil
O să mai caut diverse chestii şi o să văd ce mai pot adaugă.
Muzica/videouri pe pagina de profil se pot adauga din zona profile edit:
Edit your profile
Va tin la curent pe threadul asta cand o sa mai aiba loc schimbari and stuff.
De ce nu faci și ceva cu Gold-ul sau cu reputația , sa primești reputație dacă donezi o anumita suma de gold cuiva?
sau Negatives Reputation bazata pe istoria ta de warn 10% = -1 Reputation , ca nu prea e folosit sistemul asta des
(05-02-2015, 12:02 PM)BeoWulf Wrote: [ -> ]De ce nu faci și ceva cu Gold-ul sau cu reputația , sa primești reputație dacă donezi o anumita suma de gold cuiva? sau Negatives Reputation bazata pe istoria ta de warn 10% = -1 Reputation , ca nu prea e folosit sistemul asta des
Good idea. Ma gandesc acum la ceva, poate poate.
Am gasit o solutie smechera.
Avem shop. Khorinis market. Trebuie sa ii gasim un nume si apoi avansand in timp o sa pregatesc surprize faine pe acolo.
Momentan cred ca avem o problema cu inregistrarea userilor, so tre' sa vedem ce facem cu ea.
Frumoasa ideea cu market.
(05-02-2015, 02:23 PM)Hegan Wrote: [ -> ]Frumoasa ideea cu market.
F. Yeahh!
We have a market. Si chiar si un item de vanzare. O sa fac un thread de prezentare a marketului.
Si cu ce ajuta itemele din shop ?
(05-02-2015, 02:50 PM)soul of darkness Wrote: [ -> ]Si cu ce ajuta itemele din shop ?
Pai itemele standard din shop sunt utile daca vrei sa ajungi privilegiat/posibil moderator, o sa fie utile la concursuri.
In viitor o sa fie chestii din ce in ce mai complexe ce se pot 'cumpara'/castiga.
Ca niste premii. De exemplu cd cu soundtrackul primului Gothic. Primul si singurul numar al revistei Playbook imprimat. etc etc
O sa ne distram maxim cu ideea asta, poate.
Show Content
Spoiler
Nu vad rostul aici, adica daca sunt banat cum pot sa cer anularea unui ban?
Show Content
SpoilerPreturile mi se par foarte convenabile.
(05-02-2015, 04:33 PM)Dorel Wrote: [ -> ]
Show Content
Spoiler
Nu vad rostul aici, adica daca sunt banat cum pot sa cer anularea unui ban?
Pai nu. Poti sa ceri anularea banului unui alt user. Poate n-am scris eu corect acolo.