World of Gothic - Forum

Full Version: Am revenit! Let's Play la Gothic I cu Dx11 in engleza
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Salutare ! Dupa cativa ani de inactivitate ([Image: 9i8v0Il.png], ouch), am decis sa ma intorc pe acest forum unde desi nu am foarte multa activitate, am multe amintiri bune.
Am de gand sa incerc sa aduc seria asta inapoi la viata cat de cat, mai ales acum ca Gothic I si II au trecut printr-o modificare radicala la grafica.
Am inceput un Let's Play ieri in engleza pe un canal nou de YouTube si am de gand sa trec usor prin Gothic I si II, folosind modurile astea noi de grafica.



In curand, as vrea sa fac si un canal in romana unde sa fac acelasi lucru dar folosind si patch-urile de traducere pe care voi le-ati creat, poate asa o sa mai vina si ceva oameni aici si o sa fie din nou activ forum-ul Smile.
Mhmm, acum, nu stiu daca mai stiti dar acum vreo 4 ani asa aveam 2 canale de YouTube pe care obisnuiam sa postez regulat si care cresteau, treptat, in abonati si vieweri. Am luat o mica pauza de la canalurile alea dupa care am facut o mica prostioara si le-am pierdut (hacked, long story, kek)..
A trecut ceva vreme, am pierdut cheful de YouTube si am cam abandonat tot si mi-am vazut de ale mele in continuare.. Un lucru pe care azi sincer il regret, deoarece incepusem sa prind ceva oameni. Oh well, sper ca de data asta o sa ma tin serios si nu o sa mai cedez asa usor.
Welcome back, Cloaked. Încă mai ţin minte cum ne-ai învăţat să facem roleplay în GMP (gothic multiplayer pentru necunoscători). Haha Mergeai încet prin pădurea aia de lângă old camp.
Haha da, ce imi mai placea sa stau langa lac acolo la pod.
Damn, good timesShadow.
Ooo, tare ma apuc si eu sa bag un joc dar nu stiu cum sa instalez Dark Mysteries??UimireUimire