World of Gothic - Forum

Full Version: De unde ati aflat de Gothic?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
De unde ati aflat despre Gothic prima data?
O revista, de pe internet, de la un prieten sau ati dat peste un vagabond in gara care imprastia CD-uri cu jocuri pe 2 lei? Smile
Prima data cand am auzit despre Gothic a fost cand un prieten (pe care il chema tot Calin) mi-a povestit la scoala despre cat de belea era acest joc. Mi-a facut o impresie buna, si i-am zis lui tata sa mi-l ia (eram mai mic). Dupa aceea stiti ce a urmat... :-D-:
Eu am aflat de Gothic din revista Level. Un coleg de-al mau si-a cumparat-o cand ne intorceam de la scoala, era Full Game al numarului si a doua zi l-am intrebat "Cum ii jocu' ala, cum ii spune? Gothic". Lui nu i-a placut si mi-a spus ca nu-i mare lucru dar tot i l-am cerut imprumut.
Cateva luni am jucat G1 ca un nebun...singur...
Acum si acel coleg de-al meu e fan Gothic, poate-l chem pe forum, da, il chem.

Calin

Pai tot din Level din cate imi amintesc.

Apropo d0ryn, poate il aduci pe forum pe prietenul ala al tau ... Numai sa nu isi puna tot Calin la nick. :-D-:
Trebuie sa-i aduc si eu pe forum pe niste prieteni de-ai mei, care apropo(on-topic) au aflat de la mine despre Gothic Smile
eu am aflat de cothic din level dar nimeni nu a mai fost asa impresionat ca mine de joc(nici un coleg)
La mine in clasa (eram clasa a sasea) au fost multi impresionati de Gothic - tin minte ca la un moment dat ne-am adunat toti si am discutat toata pauza despre acest joc (ce vremuri). :-HiHi-:
Eu am aflat de Gothic de la un verisor, acum vreo 2 ani ii placea si lui, stateam toata nopaptea si vorbeam numai de spre Gothic.
din revista Level......prea tare....prima data am crezut ca mi-l da pe G III free.....ca asta era desenat pe coperta.....si am vazut ca era G II...l-am instalat...am jucat...si eram disperat....Haha
Din cate imi amintesc, daca aduceti useri pe forum, o sa fiti rasplatiti.
Si eu tot de la Level am incercat jocul Gothic. Dar am auzit si am vorbit despre el cu mult timp inainte. Auzeam ca este unul din cele mai bune jocuri.
Pages: 1 2 3