World of Gothic - Forum

Full Version: Gothic vs T.E.S. - contest
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Imi pare rau dar aici trebuie sa aleg TES, dar ma refer doar la Daggerfall si Morrowind. Oblivion e un gunoi. Design-ul din Morrowind, lumea, questurile, atmosfera, muzica etc creeaza o lume spectaculoasa. Daggerfall e un joc superb grafic si URIAS.
(04-05-2011, 04:23 PM)bloodlover Wrote: [ -> ]....................................Oblivion e un gunoi. ....................

gunoi de ce oblivion este un gunoi ?? ca nu tia placut tie :| asta e altceva. Oblivion seamana foarte tare a gothic , chiar interesant si o grafica mai buna :|
Nu seamana deloc cu Gothic.
Erm... Oblivion nu seamana cu Gothic. G3 si Oblivion au fost lansate cam in aceeasi perioada dar Oblivion a fost preferat de multi pt ca putea fi modat si G3 la ora vremea aceea CP, deci plin de bug-uri si urla prost pe sisteme high-end. Acum s-a schimbat situatia deoarece G3 + CP este exceptional, pe cand Oblivion chiar si modat pana la extrem, tot plictisitor este.

Sistemul de leveling din Oblivion e o gluma proasta, lumea e mult prea stralucitoare, AI-ul e cretin, qeustul principal e plictisitor de tot si prea scurt. Acum compara asta cu lore-ul din Morrowind, coloana sonora si atmosfera, design-ul lumii etc si o sa vezi de ce Oblivion e un gunoi.

In plus, grafica nu conteaza pentru mine. Ma joc Baldur's Gate 2 momentan si din cand in cand Diablo 2 pe B net.
Oblivioooooooooooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn FTW!
(04-05-2011, 06:47 PM)g3orge13 Wrote: [ -> ]Oblivioooooooooooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn FTW!

Fiecare cu parerea lui nu? Wink.
Ai putea sa si argumentezi de ce "Oblivion ftw" si in ce context are acest lucru legatura cu subiectul topicului?
K asta e parerea ta............
Cu toate cele spuse mai sus, cu toate opiniile noastre, este evident ca seria The Elder Scrolls este cu mult mai cunoscuta sau mai cautata decat seria Gothic. Un exemplu concret: la noi pe forum, thread-ul The Elder Scrolls V are nr. de vizializari ~dublu decat thread-ul Risen 2 (pe care il putem considera, intr-un fel sau altul, un urmas al seriei).
mie nu mi-a placut deloc tes :|
Pages: 1 2 3 4 5 6