World of Gothic - Forum

Full Version: Personaje noi,alte jocuri ?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Salut,va stresez iar cu o intrebare: juniorul e colectionar de jocuri Gothic si ma pune sa va intreb daca exista jocuri din seria Gothic cu urmatoarele personaje: Varus, Insanus si Dark Mage ? Si daca exista si are dreptate,unde s-ar putea gasii jocurile? Poate un PM de la un membru?
Multumesc mult.
Pai jocurile din seria Gothic sunt doar Gothic 1 Gothic 2 notr, Gothic 3, Gothic 3 forsaken gods si Arcania, cat despre acele nume nu am mai auzit.
Scuze ca tot vin cu intrebari din astea,dar pun un link si poate imi explica si mie cine stie ce este cu acele chestii marcate din poza? Multumesc

http://www.worldofgothic.de/
Acelea sunt scurtaturi spre site-urile cu modurile respective.
OK multam Carnage12,dar ce sunt alea moduri? Daca te rog poti sa imi raspunzi ca sa stiu ce ii explic juniorului,apoi poti inchide postul.
(02-26-2011, 03:11 PM)kelokata Wrote: [ -> ]OK multam Carnage12,dar ce sunt alea moduri? Daca te rog poti sa imi raspunzi ca sa stiu ce ii explic juniorului,apoi poti inchide postul.

Niste patch-uri care aduc ceva nou jocului, o lume noua/o poveste noua/texturi noi sau orice altceva nou.
Multam Raducu,si se gasesc patch-urile alea? Pentru ca nu am dat de ele.Ma poti ajuta cu niste link-uri? Multumesc anticipat.
http://www.worldofgothic.com/dl/ vezi la Modifications
Multam mult Raducu.
Ok daca nu mai ai intrebari in legautra cu subiectul spune-mi ca sa-l pot inchide.
Pages: 1 2