World of Gothic - Forum

Full Version: Ce filme/seriale am mai văzut?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Am vazut Fright Night (2011) aseara. M-am uitat in principiu doar pentru ca apare David Tennant in el, dar overall a fost un film amuzant, un pic infricosator si chiar interesant dpdv mitologic. Au fost si unele parti mai slabe, gen character development/backstory, multe chestii par foarte generice, multe chestii neexplicate, samd.
The experiment... 2010. Un film care aproape m-a facut sa plang... N-a reusit, insa a fost un film foarte bun.



N-am ce sa adaug, filmul a fost genial. A fost ieri pe ProTv.

10 oameni sunt condamnati la moarte, iar cineva se trezeste sa faca un joc, cei 10 sunt trimisi pe o insula, care supravietuieste este liber..aliante, tradari, drama..tot ce vrei intr-un film apare in acesta.
Tocmai ce am vazut Slumdog Millionaire. Mi s-a parut destul de ok si totusi ma asteptam sa ma impresioneze mai mult. Poate ca am asteptat la ceva prea maret. Oricum in medie e un film bun ce trebuie urmarit de orice cinefil ce se respecta.

Finalul a fost unul triumfator dupa parerea mea si nu mi s-a parut deloc exagerat.
Nota... 8,5.

Spectacol Mortal





Un concert de muzică rock organizat în scopuri caritabile ia o turnură imprevizibilă şi nedorită atunci când un grup de torţionari înarmaţi îi iau ostatici pe preşedintele Rusiei Alexander Petrov împreună cu toată familia lui şi pe Venus, o celebră interpretă pop din Statele Unite ale Americii. Ajutorul nesperat soseşte din partea bateristului unei formaţii heavy metal pe nume Joe, care lucrase înainte de a se dedica carierei muzicale în infanteria marină californiană şi care îşi păstrase intacte abilităţile de fost soldat, acesta unindu-şi forţele cu cele ale unui tânăr agent secret rus pentru a riposta atacului adversarilor.
Cei doi eroi curajoşi sunt copleşiţi din punct de vedere numeric de către rivalii lor, iar situaţia se complică şi mai mult în momentul în care vechi "fantome" din Uniunea Sovietică apar în viaţa preşedintelui Alexander Petrov pentru a-l bântui.


-----------------------------------------

A fost o mare placere sa vad sovietici murind, mai ales pe cel decorat pentru batalia de la Stalingrad..o mare placere, mai ales de catre un adevarat ARIAN!
De ce oare in toate filmele trebuie sa se implice americanii? Nu putea filmul ala sa fie doar cu rusi? De parca intr-o situatie de acest tip, s-ar fi baat vreun american. Nu inteleg ce placere iti poate face moartea unor oameni.
Pentru ca americanii castiga mereu !
(04-18-2012, 08:55 AM)Zamolxis1 Wrote: [ -> ]De ce oare in toate filmele trebuie sa se implice americanii? Nu putea filmul ala sa fie doar cu rusi? De parca intr-o situatie de acest tip, s-ar fi baat vreun american. Nu inteleg ce placere iti poate face moartea unor oameni.

Chiar vrei sa iau warn pentru rasism?Haha

(04-18-2012, 11:58 AM)Ducipal Wrote: [ -> ]Pentru ca americanii castiga mereu !

Da, inclusiv in Vietnam. =))
Castiga si vor castiga atata timp cat vor fi prosti ca sa le dea petrolul.
Of!!!
Iara off topic?Haha
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16