World of Gothic - Forum
Intrebare sa nu mor prost xD! - Printable Version

+- World of Gothic - Forum (https://worldofgothic.ro/forum)
+-- Forum: The Colony (https://worldofgothic.ro/forum/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Discutii Gothice (https://worldofgothic.ro/forum/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Thread: Intrebare sa nu mor prost xD! (/showthread.php?tid=503)

Pages: 1 2

Intrebare sa nu mor prost xD! - Z3R0 C00L - 12-29-2009

Deci eu tot nu am inteles :

1. Asa multi orci langa fostul old camp sau mai bine zis micul castel din old camp (g2)
2. Dragonii (g2)
3.Portalul in care s-a dus sleeper
4. Sfarsitul aiurea din G3FG:|
5.Inceputul Gothic 1

RE: Intrebare sa nu mor prost xD! - ufy - 12-30-2009

bun. deeeeci Haha
1. dupa ce dragonii au venit in valley of mines, au venit, au atacat, si fiecare s-a dus intr-un loc. odata cu ei au venit orcii cu barcile [dincolo de gardul mare din g2 unde inainte era g1. ma rog. eu am sarit gardul ala, nu este nimic, dar asa este facuta povestea] si se spune ca orcii voiau sa atace castelul si ca sa se apere de cavalerii myrhanei, si-au construit gardul pana apar intaririle de pe mare.
2. ti-am raspuns cu ei la 1 Haha au venit la chemarea lu sleeper
3. pai, el a venit din alta dimensiune, asa ca eroul nostru l-a trimis inapoi Haha si inainte sa moara [dupa cum zice si xardas], cu ultimele urlete a chemat toata armata intunericului [inclusiv dragonii]
4. pai. nu am jucat g3fg, dar am prieteni care l-au jucat si stiu despre ce e vorba. scuze este ca FG a fost facut pentru ca pyrahna bites ramanea fara fonduri, asa ca s-o mai gandit sa mai infloreasca putin gothicul. dar a iesit un dezastru Smile
5. pai uita-te la filmul gothic si o sa intelegi totul Smile si daca nu, o sa-ti zic eu Smile si stai putin sa-ti mai dau o chestie. acum s-o caut Haha
uite aici Smile
http://worldofgothic.ro/showthread.php?tid=276

citeste primul post si comicul Smile si ai sa intelegi care e treaba.
si oricum, asa pe scurt. in vom [valley of mines] erau trimisi hotii, infractorii, toti astia ca sa lucreze in slujba regelui, sa adune minereu magic [magic ore] pentru fabricarea armelor pentru razboiul cu orcii. ca sa nu evadeze din vom, regele a chemat 12-13 magicieni [in joc zice ca sunt 13, dar s-a facut o greseala si sunt doar 12 Smile] sa creeze o bariera in jurul coloniei. cand s-a creat bariera, ceva nu a mers bine, si bariera s-a extins si i-a prins si pe magicieni inauntru. unul dintre ei e xardas, si el cand a creat barera era magician al focului. dupa ce s-a creat bariera, si xardas a fost prins inauntru, el s-a retras din cercul focului si a plecat pe cont prorpiu sa vada ce nu a mers bine. si de aici totul aflii in g1 Smile

RE: Intrebare sa nu mor prost xD! - Tharr - 01-19-2010

(12-30-2009, 12:56 AM)ufy Wrote: bun. deeeeci Haha
4. pai. nu am jucat g3fg, dar am prieteni care l-au jucat si stiu despre ce e vorba. scuze este ca FG a fost facut pentru ca pyrahna bites ramanea fara fonduri, asa ca s-o mai gandit sa mai infloreasca putin gothicul. dar a iesit un dezastru Smile

G3FG nu e "opera" creeata pirana bites... deja se despartisera de jowood .Astia dinurma au creeat aceasta "capodopera" singuri singurei.
Tare mi-e frica ca o sa faca varza si Arcadia...am vazut un video cu gameplay-ul si as fi jurat ca e Two Worlds Sad

RE: Intrebare sa nu mor prost xD! - ufy - 01-19-2010

eu as fi zic ca seamana cu wow Haha

RE: Intrebare sa nu mor prost xD! - Carnage - 01-22-2010

ai e in faza de testare nu ctred ca o sa fie asa ca un joc online.

RE: Intrebare sa nu mor prost xD! - Raven - 01-22-2010

(12-30-2009, 12:56 AM)ufy Wrote: ma rog. eu am sarit gardul ala, nu este nimic, dar asa este facuta povestea
mai exact este o pancarta pe care scrie ceva amuzant scris de un alien
EDIT: si se mai vede muntele de deasupra swamp camp-ului, poti urca pe el.
Portalul in care s-a dus sleeper: daca ai god si poti sa treci de sleeper o sa vezi ca la un moment dat in portal este un perete negru Haha deci portalul e doar un alt spatiu (gol) din joc
bug: eu am waypoint la peretele negru dar duce altundeva (am vazut cu toggle waynet, waypoint-ul duce pe undeva prin padurea de langa swamp camp)

RE: Intrebare sa nu mor prost xD! - Seldor - 06-01-2010

1. Vor sa domine VoM pt ca Beliar are un mare interes pt Magic Ore: afli in gothic 2 sau gothic nu mai stiu sigur
2.Dragonii sunt un fel de elita a lui Beliar
3.Sleeper la fel ca Undead Dragon este o arma a lui Beliar,si o fost trimis inapoi in dimensiunea zeilor
4.G3FK o fost facut mai mult pt povestea din Gothic 4.....
5.Nameless o furat un sac de cartofi parca si o fost trimis "la munca in folosul comunitatii'Haha)

RE: Intrebare sa nu mor prost xD! - Carnage - 06-01-2010

nameles era un criminal nu ca a furat un sac de cartofi Haha

RE: Intrebare sa nu mor prost xD! - Raven - 06-01-2010

eu nu cred ca pe vremea aia jowood se gandea la gothic 4 deja

RE: Intrebare sa nu mor prost xD! - Z3R0 C00L - 06-05-2010

(06-01-2010, 12:59 PM)Raven Wrote: eu nu cred ca pe vremea aia jowood se gandea la gothic 4 deja

+1