Cate jocuri ati reusit sa terminati? - Printable Version +- World of Gothic - Forum (https://worldofgothic.ro/forum) +-- Forum: The tavern (https://worldofgothic.ro/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Players 'b Us (https://worldofgothic.ro/forum/forumdisplay.php?fid=11) +--- Thread: Cate jocuri ati reusit sa terminati? (/showthread.php?tid=438) |
RE: Cate jocuri ati reusit sa terminati? - Zamolxis1 - 03-08-2012 Cu terminarea jocurilor. RE: Cate jocuri ati reusit sa terminati? - Bogdan - 03-08-2012 Nu am gasit un thread in care sa discutam despre jocurile pe care le jucam acum sau pe care le-am jucat recent. Ma gandeam sa le postam aici, avand in vedere ca odata ce iti pui lista nu prea mai ai ce sa postezi decat eventuale update-uri, chestie care se leaga de ce ziceam mai sus. Just a thought, daca nu va place fac topic. On: Nu stiu de unde aveti timp sa terminati atatea jocuri, eu mai mult de 20 nu am. Ce imi amintesc acum: Gothic 1&2, Mafia, Limbo, Mario, Fable, PoP: Warrior Within, GTA: San Andreas, NFS: Underground 2, Spellforce, Warcraft 3, Penumbra: Overture, Trine, HoMM 3. RE: Cate jocuri ati reusit sa terminati? - Killmee - 03-08-2012 (03-08-2012, 08:26 PM)Zamolxis1 Wrote: Cu terminarea jocurilor. Ah nu prea stiu multe care au avut mai multe parti ... gen gothic, blood rayne, spellforce, prince of persia ... mi-au luat foarte putin doar primele parti mi-au luat mult ... gothic 1 mi-a luat doua luni, gothic 2 mi-a luat aproximativ 11 ore ... la prince of persia SOT tot asa o luna si warrior within 7 ore si tot asa RE: Cate jocuri ati reusit sa terminati? - Dastan - 03-12-2012 Doua luni Gothic 1?! Mie mi-a luat un an, si la fel si cu Gothic 3, dar stiu ca: "I beat the crap out of this game." RE: Cate jocuri ati reusit sa terminati? - Warhell - 03-12-2012 Cum adica un an? Si mie mi-a luat ~ doua luni. RE: Cate jocuri ati reusit sa terminati? - Killmee - 03-12-2012 (03-12-2012, 05:36 PM)Dastan Wrote: Doua luni Gothic 1?! I played those games "like a madman" deci + ca ma adaptez foarte repede ( si cand e vorba de jocuri ) RE: Cate jocuri ati reusit sa terminati? - Dastan - 03-12-2012 Eh pai la cata engleza stiam pe atunci Dar l-am si jucat, nu gluma! Imi amintesc de Orc Hunt-ul de pe la level 13, eram no guild inca , cu long bow-ul si ceva de genul +800 sageti, inca aveam armura de digger, si light two hander pe spate, unskilled Ce contrast intre armura si arma! =)) RE: Cate jocuri ati reusit sa terminati? - gothicar pro - 04-08-2012 eu am putine si bye the way am 13 ani gothic 1 gothic 2 gothic 3 nfs most wanted gta vice city gta san andreeas gta 3 mafia se pune si cs? god of war serious sam 1 asssasin brotherood gothic 2 notr half-life 1 half-life 2 matrix the path of neo capitan claw fable 1 fable 2 mai sunt da numi mai aduk aminte RE: Cate jocuri ati reusit sa terminati? - Zamolxis1 - 04-08-2012 Se scrie by the way(bye inseamna la revedere ) jocurile astea le-am terminat cand eram mic...mersi ca mi le-ai amintit! RE: Cate jocuri ati reusit sa terminati? - gothicar pro - 04-14-2012 na da nu intzeleg ! chiken inveders noi vb aci de jocuri mari g2,warcraft 3 the frozen throne nu mario kare la plictiseala il termini intr-o ora |