Bancuri: Distracţia de dimineaţă!!! - Printable Version +- World of Gothic - Forum (https://worldofgothic.ro/forum) +-- Forum: The tavern (https://worldofgothic.ro/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: By the Campfire (https://worldofgothic.ro/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: Bancuri: Distracţia de dimineaţă!!! (/showthread.php?tid=953) |
RE: Bancuri: Distracţia de dimineaţă!!! - meph144 - 11-02-2014 Aseara am venit iar beat acasa. - unde ai fost , nenorocitule ? - la un concurs . - ce concurs ? - cine bea mai mult . Am câştigat si-o diploma : manga cum laude ! RE: Bancuri: Distracţia de dimineaţă!!! - Hiperboreanul - 12-15-2014 (04-19-2011, 02:08 PM)Terente Wrote: Tare asta - Ce e mic si negru in coltu' camerei? - Buula cu degetele in priza RE: Bancuri: Distracţia de dimineaţă!!! - Vladeisan - 12-15-2014 Ce e verde si se urca pe pereti? RE: Bancuri: Distracţia de dimineaţă!!! - Cyrus35 - 12-15-2014 Hai sa arunc si eu unu, singurul pe care.l stiu, ahh sunt doua defapt RE: Bancuri: Distracţia de dimineaţă!!! - meph144 - 12-16-2014 Patru calugarite ucise ajung la portile raiului. Apare inaintea lor Sfantul Petru. Prima calugarita zice: - Sf. Petru, odata am vazut penisul unui barbat. Mai pot intra in Rai? Sf. Petru ii raspunde: - Spala-ti ochii in fantana cu apa sfintita si poti sa intri. A doua calugarita vine la Sfantul Petru si zice: - Sf. Petru, odata am atins penisul unui barbat. Mai pot intra in Rai? Sf. Petru ii raspunde: - Spala-ti mainile in fantana cu apa sfintita si poti sa intri. Sf. Petru observa ca printre calugarite aparuse o imbranceala intre cea de-a treia si cea de-a patra, aceasta din urma vroind sa treaca in fata celeialalte. - Ce se intampla aici? intreaba Sf. Petru Cea de-a patra calugarita ii raspunde: - Incerc sa intru prima astfel incat sa imi pot spala gura inainte sa isi bage ea fundul in fantana! RE: Bancuri: Distracţia de dimineaţă!!! - Hiperboreanul - 12-16-2014 Cum ti ocupata o blonda? Îi dai o foaie, pe ambele fete avand scris ,,citeste pe verso". RE: Bancuri: Distracţia de dimineaţă!!! - Szekemri - 12-23-2014 - Ești fata visurilor mele! Frumoasă, spirituală, amuzantă! - Spui toate astea doar ca să mi-o tragi? - Și incredibil de inteligentă! RE: Bancuri: Distracţia de dimineaţă!!! - Hiperboreanul - 12-23-2014 (12-23-2014, 08:31 PM)Terente Wrote: - Ești fata visurilor mele! Frumoasă, spirituală, amuzantă! Un catel se lingea la p*** si se gandea, eu dau sau iau? RE: Bancuri: Distracţia de dimineaţă!!! - Szekemri - 01-17-2015 Originea saptelui scris de mana: În scrierea de tipar,care exista la ora actuala in toata lumea, cifra şapte arata cam asa: 7. De obicei, majoritatea dintre noi atunci când o scriem de mână, avem obiceiul de a o taia cu o linie orizontală… Cu siguranta, nu v-ati intrebat niciodata de ce face asa ceva… Asadar, se povesteste că după ce Domnul l-a chemat pe Moise pe munte să-i ordone cele zece porunci, el i-a adus si pe oameni să le spuna despre ele si ce presupun acestea. Dar ajungand Moise la cea de a şaptea poruncă (‘Să nu râvneşti la nevasta aproapelui tău’), foarte multi dintre barbati au inceput sa strige si sa exclame: – Tăiaţi şaptele!… Tăiaţi şaptele!… Tăiaţi şaptele!… RE: Bancuri: Distracţia de dimineaţă!!! - Ciocoflender - 03-11-2015 Am auzit și eu o poantă care ține cu oltenii. Mira-m-aș: (no offence că n-am nic cu voi!) Oltenia a declarat război Chinei. La Beijing se convoacă Consiliul de Securitate, disperați că nu știu unde-i Oltenia și că habar n-au cum să se pregătească. În cele din urmă, trimit un grup de oameni ca să afle mai multe informații. Aceștia ajung în zona cu pricina și văd o bătrânică așezată în fața casei: Chinezii: aici e Oltenia? Olteanca: da, mamă. Chinezii: păi ne-ați declarat război. Câți sunteți? Olteanca: vreo cinci milioane. Chinezii: păi noi suntem un miliard și ... Olteanca: aoleeeo, măi mamă și unde vă îngropăm atâția?! |