Adaugare armura noua - Printable Version +- World of Gothic - Forum (https://worldofgothic.ro/forum) +-- Forum: The tavern (https://worldofgothic.ro/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: The Orc Cemetery (https://worldofgothic.ro/forum/forumdisplay.php?fid=31) +---- Forum: Arhiva Gothic (https://worldofgothic.ro/forum/forumdisplay.php?fid=83) +---- Thread: Adaugare armura noua (/showthread.php?tid=1869) |
RE: Adaugare armura noua - Robi - 12-17-2011 astepti sa vina oldnicku cu un raspuns RE: Adaugare armura noua - Szekemri - 12-17-2011 || That RE: Adaugare armura noua - alex2ooo - 12-17-2011 inca o intrebare pana vine oldnick cand deschid spacer, imi cere cd la gothic 2 notr..solutii? RE: Adaugare armura noua - old nick - 12-17-2011 Se pare ca e mai greu decat mi-am inchipuit . Export armura modificata dar in joc apare la fel. Cred ca armura nu e in 3ds. Cred ca e o animatie si trebuie s-o caut in alta parte. Animatiile au extensie ".mdm" si nu se deschid cu blender. Daca spacer iti cere discul probabil ca nu ai instalat g2 fix si modkit-ul. Dar de ce nu creezi o armura noua folosind alta textura in locul celei vechi si schimbandu-i numele si proprietatile din script, ca asta stiu cum se face . RE: Adaugare armura noua - alex2ooo - 12-17-2011 (12-17-2011, 11:00 PM)old nick Wrote: Dar de ce nu creezi o armura noua folosind alta textura in locul celei vechi si schimbandu-i numele si proprietatile din script, ca asta stiu cum se face . Dar eo chiar aia vruiam nu ce ai zis tu.. RE: Adaugare armura noua - Szekemri - 12-17-2011 (12-17-2011, 11:22 PM)alex2ooo Wrote:(12-17-2011, 11:00 PM)old nick Wrote: Dar de ce nu creezi o armura noua folosind alta textura in locul celei vechi si schimbandu-i numele si proprietatile din script, ca asta stiu cum se face . RE: Adaugare armura noua - old nick - 12-17-2011 (12-17-2011, 11:22 PM)alex2ooo Wrote: Dar eo chiar aia vruiam nu ce ai zis tu.. Aha...N-am inteles eu bine . Deci editezi si exporti doar textura, forma ramanand aceeasi. Ar trebui sa se rezolve din script.Ma "documentez" maine si-ti spun daca am rezolvat ceva . Gata am aflat. Intri in work data scripts content items, deschizi cu un editor de text it Armor.d si copiezi asta: instance ItAr_PAl_H(C_Item) { name = "Paladin's Armor"; mainflag = ITEM_KAT_ARMOR; flags = 0; protection[PROT_EDGE] = 150; protection[PROT_BLUNT] = 150; protection[PROT_POINT] = 150; protection[PROT_FIRE] = 100; protection[PROT_MAGIC] = 50; value = value_itar_pal_h; wear = WEAR_TORSO; visual = "ItAr_Pal_H.3ds"; visual_change = "Armor_Pal_H.asc"; visual_skin = 0; material = MAT_METAL; description = name; text[1] = NAME_Prot_Edge; count[1] = protection[PROT_EDGE]; text[2] = NAME_Prot_Point; count[2] = protection[PROT_POINT]; text[3] = NAME_Prot_Fire; count[3] = protection[PROT_FIRE]; text[4] = NAME_Prot_Magic; count[4] = protection[PROT_MAGIC]; text[5] = NAME_Value; count[5] = value; }; asezand-o sub cea originala, spre exemplu, dupa care inlocuiesti asa: instance ItAr_PAl_G(C_Item) { name = "Paladin's Cuirass"; mainflag = ITEM_KAT_ARMOR; flags = 0; protection[PROT_EDGE] = 200; protection[PROT_BLUNT] = 250; protection[PROT_POINT] = 250; protection[PROT_FIRE] = 200; protection[PROT_MAGIC] = 150; value = value_itar_pal_h; wear = WEAR_TORSO; visual = "ItAr_Pal_H.3ds"; visual_change = "Armor_Pal_H.asc"; visual_skin = 0; material = MAT_METAL; description = name; text[1] = NAME_Prot_Edge; count[1] = protection[PROT_EDGE]; text[2] = NAME_Prot_Point; count[2] = protection[PROT_POINT]; text[3] = NAME_Prot_Fire; count[3] = protection[PROT_FIRE]; text[4] = NAME_Prot_Magic; count[4] = protection[PROT_MAGIC]; text[5] = NAME_Value; count[5] = value; }; sau cum vrei tu...Dai reparse scripts in spacer ,salvezi si ai doua armuri diferite ca nume si ca parametri dar care deocamdata arata la fel. Sper ca asta voiai... RE: Adaugare armura noua - alex2ooo - 12-18-2011 Nu imi merge spacerul(imi cere cd la gothic 2 cand il deschid) si de unde ii dau reparse script(pentru cand o sa mearga spacer) RE: Adaugare armura noua - old nick - 12-18-2011 (12-18-2011, 12:16 AM)alex2ooo Wrote: Nu gasesc Armord.d si nu imi merge spacerul(imi cere cd la gothic 2 cand il deschid) si de unde ii dau reparse script(pentru cand o sa mearga spacer)Daca ai modificat texturi inseamna ca ai instalat g2 mdk. Daca ai instalat g2 mdk ai si folderul Items in care gasesti It Armor.d. Adica Gothic 2/_work/data/scripts/content/items/It Armor.d. RE: Adaugare armura noua - alex2ooo - 12-18-2011 (12-18-2011, 12:42 AM)old nick Wrote:(12-18-2011, 12:16 AM)alex2ooo Wrote: Nu gasesc Armord.d si nu imi merge spacerul(imi cere cd la gothic 2 cand il deschid) si de unde ii dau reparse script(pentru cand o sa mearga spacer)Daca ai modificat texturi inseamna ca ai instalat g2 mdk. Daca ai instalat g2 mdk ai si folderul Items in care gasesti It Armor.d. Adica Gothic 2/_work/data/scripts/content/items/It Armor.d. Am rezolvat cu Armor.d . Acum problema e ca nu pot deschide spacerul sa dau reparse scripts(imi cere cd cand il deschid)si nu stiu de unde pot sa ii dau reparse scripts |