![]() |
Gothic - forgettable??? - Printable Version +- World of Gothic - Forum (https://worldofgothic.ro/forum) +-- Forum: The Colony (https://worldofgothic.ro/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Discutii Gothice (https://worldofgothic.ro/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Thread: Gothic - forgettable??? (/showthread.php?tid=688) |
RE: Gothic - forgettable??? - Carnage - 07-26-2010 @necro:mai lasa teoria si gandeeste pozitiv ![]() @edg:eu l-am teriminat de 9 ori si inca mai pot de multe ori ![]() @pepe:tocmai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tin sa mentionez ca aveam 2 prieteni care au jucat si terminat si ei Gothic 1 si 2 si au incercat si 3 si le mergea dar tot timpul au renuntat ziceau ca e prea mare jocu ![]() ![]() RE: Gothic - forgettable??? - Kristi - 07-26-2010 (07-26-2010, 02:24 PM)carnage12 Wrote: @necro:mai lasa teoria si gandeeste pozitiv Poate tu preferi sa zici ca iti vei aminti mereu despre Gothic, asa ca sa arati altora cat de mult iti place acest joc, sau cat de mult vrei sa iti placa, dar eu prefer sa fiu sincer. Daca pentru tine adevarul reprezinta o simpla teorie, atunci nu vreau sa stiu ce parere ai despre minciuna. RE: Gothic - forgettable??? - Carnage - 07-27-2010 de aia cred ca sunt nefericiti geniile ![]() RE: Gothic - forgettable??? - Kristi - 07-27-2010 Daca asta era un apropo despre mine, atunci trebuie sa te dezamagesc spunandu-ti ca nu sunt nefericit. ![]() ![]() RE: Gothic - forgettable??? - Carnage - 07-28-2010 ok da` gandeste si tu pozitiv ![]() RE: Gothic - forgettable??? - Z3R0 C00L - 07-31-2010 Necro, povestea la ac 1 si 2 e buna , putin cam complicata daca joci prima oara! Chiar daca si la ac1 sfarstiul te-o lasat ":|" PAi ce sa zic! Ca si carnage , de plictiseala am aflat si eu de gothic 1! de la o colega ea zicea ca e cu topoare si altele , ma gandeam ceva gen "the suffering" doar ca mai calm ![]() ![]() RE: Gothic - forgettable??? - Dastan - 08-19-2011 Logic. Pana si dupa moarte cu tot cu cele doua tipuri de gandaci ai sai ![]() RE: Gothic - forgettable??? - Szekemri - 08-19-2011 Gothic forgettable? Printre primele mele thread-uri. ![]() Pai cum n-am mai jucat Gothic de ~ 2 ani, inca ma simt in stare sa cunosc majoritatea questurilor, numele personajelor, dialoguri din joc, drumurile pe derost. Adevarat este ca si cand am jucat am jucat enorm de mult si poate asta e motivul. Dar pana la 40 de ani tot nu cred ca o sa uit ca am jucat jocul asta. Si cand mi se pare ca o sa uit, o sa zic asa la copchil: "Baiete, ia tu jocu' asta de acum 30 de ani si joaca-te." RE: Gothic - forgettable??? - Carnage - 08-19-2011 (08-19-2011, 08:31 PM)Terente Wrote: Gothic forgettable? Printre primele mele thread-uri. Pana la 40?Eu cred ca-l voi juca cu placere si pe la 80, daca apuc ![]() RE: Gothic - forgettable??? - Szekemri - 08-19-2011 80 de ani, prea mult...Eu ma refeream la faptul ca nu o sa uit ca am jucat Gothic pana la 40 de ani, dar timpul probabil nu-mi va mai permite sa joc G-serie de la ~25 de ani incolo. |