![]() |
Topicul cu sport - Printable Version +- World of Gothic - Forum (https://worldofgothic.ro/forum) +-- Forum: The tavern (https://worldofgothic.ro/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: By the Campfire (https://worldofgothic.ro/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: Topicul cu sport (/showthread.php?tid=4812) |
RE: Topicul cu sport - Szekemri - 08-11-2013 Nimeni nu vorbeste de Sorana Carstea vs Williams in finala. Incredibil! ![]() RE: Topicul cu sport - Bogdan - 08-11-2013 Am prins si eu cateva minute, la 2-0 in primul game. A jucat binisor, dar probabil a obosit si s-a pus Serena pe ea. Nu prea ma pricep eu la tenis, dar mi se pare ca americanca ar fi in top si la baieti, ca forta e fenomenala. RE: Topicul cu sport - Warhell - 08-11-2013 Şi totuşi, Steaua 2-0 Dinamo. RE: Topicul cu sport - Szekemri - 08-11-2013 (08-11-2013, 10:08 PM)Bogdan Wrote: Am prins si eu cateva minute, la 2-0 in primul game. A jucat binisor, dar probabil a obosit si s-a pus Serena pe ea. Nu prea ma pricep eu la tenis, dar mi se pare ca americanca ar fi in top si la baieti, ca forta e fenomenala. Nu ar fi in top. Facuse ea mai de mult o declaratie, ca daca ar juca cu numarul 'nustiucat' mondial la baieti ar avea sanse. Numarul tin minte ca nu era prin primii 50. E diferenta mare intre barbati si femei la tenis. RE: Topicul cu sport - Edd - 08-11-2013 Cel mai naspa lucru pe ziua de azi. 2-0 pentru Steaua. ![]() RE: Topicul cu sport - Warhell - 08-11-2013 Cel mai naşpa? Stai să vezi că mai urmează încă vreo 2 goluri. Ăsta nu se mai poate numi derby. Steaua bate la Dinamo de câţiva ani, iar echipa asta a lui Dinamo nu are nici o şansă pentru o poziţie mai înaltă de locul 6. RE: Topicul cu sport - Edd - 08-11-2013 (08-11-2013, 10:35 PM)Warhell Wrote: Cel mai naşpa? Stai să vezi că mai urmează încă vreo 2 goluri. Cam asta se intampla cand nu se fac investitii in ehipa si e condusa de asa oameni! Pacat e, ca e totusi Dinamo, nu e ca si cum ar fi o echipa abia promovata! RE: Topicul cu sport - Warhell - 08-11-2013 Da. Mare păcat de suporteri. La fel şi la Rapid. E 2-1 şi meciul e în ultimele minute. Ce m-o dezamăgit Lato la penalty.. Scorul ar fi fost mult mai mare dacă am fi avut şi noi vreun atacant decent. RE: Topicul cu sport - Szekemri - 08-12-2013 (08-11-2013, 11:31 PM)Warhell Wrote: Da. Mare păcat de suporteri. La fel şi la Rapid. Da.. Nikolic e cel mai bomba din Liga 1, iar Piovacarri e invizibil. Steaua joaca fara atacant si totusi se descurca. Daca era 7-0, nu cred ca se supara nimeni. De la Dinamo, cel care si-a dat autogolul e cel mai bun.. pai daca nu era el, mai scapa Adi Popa de vreo 5-6 ori singur si Piovacarri era singur singurel in fata portii. Daca nu-si dadea autogolu', alta era treaba pentru el. Tataruseanu e incredibil.. n-a mai gresit de nu stiu cand si e foarte sigur pe el. L-ati auzit pe Borcea? Zicea ca arbitrajul a fost de vina si Steaua a avut noroc. ![]() RE: Topicul cu sport - Warhell - 08-12-2013 Borcea îi cu capu-n nori. La câte ocazii a avut Steaua, pot spune că Dinamo a fost norocoasă că nu şi-a luat-o mai rău. |