![]() |
Creatie vs Evolutie part 2 - Printable Version +- World of Gothic - Forum (https://worldofgothic.ro/forum) +-- Forum: The tavern (https://worldofgothic.ro/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: The Monastery (https://worldofgothic.ro/forum/forumdisplay.php?fid=54) +---- Forum: Dezbateri (https://worldofgothic.ro/forum/forumdisplay.php?fid=96) +---- Thread: Creatie vs Evolutie part 2 (/showthread.php?tid=726) |
RE: Creatie vs Evolutie - Raven - 07-20-2010 ok sa zicem ca suntem rodul evolutiei atunci din ce am evoluat? (din organisme foarte primitive, care au evoluat din...nimic? nu prea cred) la inceput se zice ca a fost Big Bang-ul dar BB-ul nu se poate sa fi iesit din nimic, nu? atunci cine a creat BB-ul? RE: Creatie vs Evolutie - ufy - 07-20-2010 heihei. eu, dupa cum am zis mai sus. eu nu sustin teoria evolutionista. zic doar ca dumnezeu e fake si culturile sunt de rahat. eu sunt neutru. dada. si acum o sa vina necro: 'ori esti cu dumnezeu ori esti impotriva lui. =)) hai ma, mai scuteste-ma putin. dupa cum am zis, nu vreau sa aflu ce e adevarat [de unde ne tragem, cum am evoluat] pentru ca nu pot. dar pot afla ce nu este adevarat. ei, crestinismul e fake. RE: Creatie vs Evolutie - Kristi - 07-20-2010 (07-20-2010, 02:16 PM)ufy Wrote: heihei. eu, dupa cum am zis mai sus. eu nu sustin teoria evolutionista. Pai daca lumea nu s-a creat singura, si nu a fost creata de o fiinta superioara, atunci nu mai exista nici o varianta, gandeste si tu putin. (07-20-2010, 02:16 PM)ufy Wrote: zic doar ca dumnezeu e fake si culturile sunt de rahat. Dovedeste. ![]() (07-20-2010, 02:16 PM)ufy Wrote: eu sunt neutru. Nu ai cum sa fi neutru cand vine vorba de religie. Ori esti crestin ori nu. Alta cale nu este. (07-20-2010, 02:16 PM)ufy Wrote: hai ma, mai scuteste-ma putin. dupa cum am zis, nu vreau sa aflu ce e adevarat [de unde ne tragem, cum am evoluat] pentru ca nu pot. Ai spus ca poti afla ce nu e adevarat, asta inseamna ca poti elimina din cadru teoriile gresite si poti ajunge la cea corecta. Deci, care este? ![]() (07-20-2010, 02:16 PM)ufy Wrote: dar pot afla ce nu este adevarat. ei, crestinismul e fake.Te comporti ca un copil mic. De cand tot dicutam subiectul acesta, mereu continuai sa zici ca (,) "crestinismul/Dumnezeu e fake", dar pana acum nu ai adus nici-o dovada. Mi-ai cerut de multe ori sa-ti aduca dovezi anti-evolutie / pro-creatie si ti-am adus. Acum e randul meu sa iti cer sa aduci dovezi cu care sa dovedesti ca crestinismul e fake, daca nu reusesti (ceea ce e 100% sigur) atunci gandirea ta e fake. ...acum va urma postul tau, dar el nu va contine nicio dovada... RE: Creatie vs Evolutie - ufy - 07-20-2010 DOAMNE. nu trebuie sa aduc argumente si dovezi. esti pur si simplu bata, naiv, idi. tu esti ala care nu gandeste. eu nu am nevoie sa-ti aduc tie dovezi si asa le negi. mi-am adus mie suficiente dovezi ca sa-mi schimb. eu pur si simplu sunt de mijloc. si punct. nu mai comenta, ca nu vreau sa te iau la injuraturi pe aici, te rog. [te-am rugat frumos] RE: Creatie vs Evolutie - Kristi - 07-21-2010 (07-20-2010, 11:07 PM)ufy Wrote: DOAMNE. nu trebuie sa aduc argumente si dovezi. esti pur si simplu bata, naiv, idi. tu esti ala care nu gandeste. eu nu am nevoie sa-ti aduc tie dovezi si asa le negi. mi-am adus mie suficiente dovezi ca sa-mi schimb. eu pur si simplu sunt de mijloc. si punct. nu mai comenta, ca nu vreau sa te iau la injuraturi pe aici, te rog. [te-am rugat frumos] E un topic despre religie, si aici trebuie sa vorbim despre religie, nu te obliga nimeni sa postezi. (07-20-2010, 11:07 PM)ufy Wrote: DOAMNE. nu trebuie sa aduc argumente si dovezi. esti pur si simplu bata, naiv, idi. tu esti ala care nu gandeste. eu nu am nevoie sa-ti aduc tie dovezi si asa le negi. Deci, ca sa inteleg, eu sunt cel naiv si idiot pentru ca am nevoie de dovezi/argumente pentru a crede ceva, si tu esti acela inteligent pentru ca nu esti in stare sa aduci dovezi ca" Dumnezeu e fake". Felicitari ![]() ![]() RE: Creatie vs Evolutie - Raven - 07-21-2010 discutia asta se transforma intr-o cearta intre voi doi, Necro. RE: Creatie vs Evolutie - Carnage - 07-21-2010 Raducu curata si threadul asta ![]() RE: Creatie vs Evolutie - Kristi - 07-21-2010 (07-21-2010, 08:17 AM)Raven Wrote: discutia asta se transforma intr-o cearta intre voi doi, Necro. Nu e o cearta, e o discutie dintre doua persoane care au pareri diferite. RE: Creatie vs Evolutie - Raven - 07-21-2010 "discutia dintre doua persoane care au pareri diferite" devine o discutie cu atacuri personale, daca citesti post-urile lui ufy si al tau de mai sus RE: Creatie vs Evolutie - Raducu' - 07-21-2010 Inchis! |