World of Gothic - Forum
Cum iti mai umpli timpul? - Printable Version

+- World of Gothic - Forum (https://worldofgothic.ro/forum)
+-- Forum: The tavern (https://worldofgothic.ro/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: By the Campfire (https://worldofgothic.ro/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: Cum iti mai umpli timpul? (/showthread.php?tid=1128)

Pages: 1 2 3

RE: Cum iti mai umpli timpul? - Raven - 10-03-2011

cum adica fetele nu se inteleg???omgomgomgomg la 15 ani?
la mn in clasa nu cred ca exista o fata care sa nu faca parte din "societatea aia secreta a fetelor""Haha
cica rivale...de obicei la baieti exista rivalitatea asta, nu la fete...

RE: Cum iti mai umpli timpul? - Szekemri - 10-03-2011

(10-03-2011, 07:31 PM)Raven Wrote: cum adica fetele nu se inteleg???omgomgomgomg la 15 ani?
la mn in clasa nu cred ca exista o fata care sa nu faca parte din "societatea aia secreta a fetelor""Haha

Fetele traiesc intr-o rivalitate destul de mare...De aici apar grupurile de prietene, care barfesc celelalte grupuri de fete.

La baieti exista rivalitatea asta? Ai vazut tu vreun baiat vreodata sa-si compare hainele cu al colegului lui si apoi, daca crede ca nu-s la fel de faine sa-si ia altele in secunda 2? Eu unul, nu.

"societatea aia secreta a fetelor"

Adevarat. Haha Exista si asa ceva, dar nu intra oricine in ea. Cel putin la liceele de la mine din oras.

RE: Cum iti mai umpli timpul? - Raven - 10-04-2011

(10-03-2011, 08:26 PM)Terente Wrote:
(10-03-2011, 07:31 PM)Raven Wrote: cum adica fetele nu se inteleg???omgomgomgomg la 15 ani?

Fetele traiesc intr-o rivalitate destul de mare...De aici apar grupurile de prietene, care barfesc celelalte grupuri de fete.

La baieti exista rivalitatea asta? Ai vazut tu vreun baiat vreodata sa-si compare hainele cu al colegului lui si apoi, daca crede ca nu-s la fel de faine sa-si ia altele in secunda 2? Eu unul, nu.

"societatea aia secreta a fetelor"

Adevarat. Haha Exista si asa ceva, dar nu intra oricine in ea. Cel putin la liceele de la mine din oras.

poate ca intr-adevar faza cu grupurile care barfesc alte grupuri e adevarata...dar nu la mn in clasaHaha

si nu zic de tipul ala de rivalitate intre baieti lolHaha zic ca baietii nu-s asa de "frati" intre ei cum sunt fetele "surori"
poate ca la facultate e altfel, da in liceu sigur nu e asaGrin

RE: Cum iti mai umpli timpul? - Dastan - 10-04-2011

(10-02-2011, 09:20 PM)Legend Wrote:
(10-02-2011, 09:13 PM)Raven Wrote:
(10-02-2011, 07:46 PM)Legend Wrote:
(10-02-2011, 06:59 PM)Dastan Wrote: Parkour. Incerc sa invat. Stiu deja miscari de baza ca de exemplu: Advanced Vault (King Kong), Simple Vault, Speed Vault, Roll (desigur), Tic-Tac, Cat Leap, Precision Jump...... Si am mai inventat si eu cate ceva (Fall, Spin Vault, Back-elbowturn Grin). Ah si inaltimea mea ma cam ajuta ... 1,77 metri. Pentru 13 ani :| ...........................................................................................
LOL,esti inalt! Wink

Haha)))) epic: deci dastan povesteste acolo despre scheme de parkour, chestii serioase etc si legend, in loc de felicitari si tine-o tot asa, vine cu "LOL esti inalt"=))))))
gg broHaha

a si chiar: bv dastan keep goin' Wink
Haha,poi cand am vazut cat e de inalt am zis wtf... Haha))

Si culmea ca am un prieten cu un an mai mare si are 1,65 Haha Ce contrast!

RE: Cum iti mai umpli timpul? - Zamolxis1 - 10-05-2011

terente ori imi citesti gandurile...ori ma cunosti ori ai trecut si tu prin asta...ai descris perfect clasa mea...de la liceuHaha...jos palaria...(auzi voi la facultate aveti si curs de medium???Haha