The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$archive_pages - Line: 2 - File: printthread.php(287) : eval()'d code PHP 8.3.20 (Linux)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/printthread.php(287) : eval()'d code 2 errorHandler->error_callback
/printthread.php 287 eval
/printthread.php 117 printthread_multipage
Warning [2] Trying to access array offset on null - Line: 1511 - File: inc/plugins/newpoints/core/hooks.php PHP 8.3.20 (Linux)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/inc/plugins/newpoints/core/hooks.php 1511 errorHandler->error_callback
/inc/class_plugins.php 142 newpoints_blockview_print
/printthread.php 214 pluginSystem->run_hooks

World of Gothic - Forum
Gothic 1 Dark Mysteries Mod Thread - Printable Version

+- World of Gothic - Forum (https://worldofgothic.ro/forum)
+-- Forum: The Colony (https://worldofgothic.ro/forum/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Discutii Gothice (https://worldofgothic.ro/forum/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Thread: Gothic 1 Dark Mysteries Mod Thread (/showthread.php?tid=284)

Pages: 1 2 3 4 5

RE: Gothic 1 Dark Mysteries Mod Thread - alexbaros - 06-07-2009

poate sa mi spuna si mie cineva cum draq sa omori beast from abys?:> ca imi da una si ala sunt :>

RE: Gothic 1 Dark Mysteries Mod Thread - Kristi - 06-15-2009

Cu Beliar`s Hammer - ii un fel de ciocan si il gasesti, prin apropiere, intre niste stanci (ca StoneHenge). Il omori cu o lovitura. Dar ai grija ca pe urma majoritatea primevalilor te vor ataca pentru ca ai omorat animalul lui Innos.

Se poate sa devin Alesul lui Beliar (Beliar`s Chosen)? Ca sunt unele obiecte care le pot folosi doar daca sunt Alesul lui Beliar.

RE: Gothic 1 Dark Mysteries Mod Thread - alexbaros - 06-22-2009

nu shtiu :|

RE: Gothic 1 Dark Mysteries Mod Thread - Cryssalis - 08-31-2009

Nu prea imi place ca la inceput toti cretini te bat de te scutura + un bou care iti cere 10 ore (de unde sa ai 10 ore daca debea ai venit in bariera Smile ) + dragoni Sad ceva care nu ar trebui sai vezi pana in gothic 2 + lipsa dialogurile npc'urilor din Dark Mysteries (vorbele personajelor) + de ce tre sa avem strenght cand purtam armuri + toti isi scot sabia si vor sa te omoare + dragon eggs (( scuzatima da tre sa spun asta daca voua va place nu am nimica in potriva) Modul Dark Mysteries pentru mine ar fi doar un mod pentru gothic 1 da nu un addon pentru ca ar strica cu totul gothic 2. Sfaturile mele ar fi macar sa puna voce la dialoguri si sa scoata cele de sus sau sa le modifice

RE: Gothic 1 Dark Mysteries Mod Thread - Kristi - 08-31-2009

Dar care e problema daca exista in Gothic 1 dragoni sau oua de dragoni??? I don`t get the point... :-? Si mi se pare o idee buna sa puna strenght la armuri (la unele). Parerea mea e ca Dark Mysteries e un patch/add-on (ce-o fi...) reusit (cu exceptia vocilor lipsa). Smile

RE: Gothic 1 Dark Mysteries Mod Thread - Carnage - 08-31-2009

knd am vazut dragonelu ala mic rosu mam pisat pe mn de ras si lam batut cu pumnul Grin ce tare sunt

Cat de puternic esti!!!! Ai batut un dragon mic si neajutorat :| Haha

da` dar Grince se mai aude de traducerea la 2 notrGrin

Presupun ca realizezi ca nu postezi in thread-ul potrivit. Haha

pai unde sa postez la moding? :-?
cred car fi o idee buna
ma duc la culcare si asa mie foame ............de gothic normal Haha))))))