Discuţiile zilnice din 2015 - Printable Version +- World of Gothic - Forum (https://worldofgothic.ro/forum) +-- Forum: The tavern (https://worldofgothic.ro/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: By the Campfire (https://worldofgothic.ro/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: Discuţiile zilnice din 2015 (/showthread.php?tid=5337) |
RE: Discuţiile zilnice din 2015 - Warhell - 05-12-2015 Ai de capu meu ce profa de romana am...O prins ciuda pe mine si nu vrea sa ma bage in BAC. )) Am 2 de 6 acuma, si o zis ca ma umple de 1 special sa nu trec. Ea ne face inculti, saraci si drogati .. si intre timp ea mananca guma si sta pe telefon in ora ... i-am cerut si eu o guma ca tot omu si s-o enervat. Sa mor daca n-o filmez si o dau afara din scoala. Am mai condus revolte de genu contra lu' dirigu, am luat juma de clasa cu mine la directoare si am dat-o in bara ... s-o luat de un prieten ca de ce poarta cercel, ca e impotriva regulamentului, la care io si prost, ii zic ca ea de ce poarta cercel. Asa s-o terminat revolta...am fost scosi in toata gloria afara .... si m-am pus si mai rau cu dirigu. Drame peste drame ma la scoala asta. RE: Discuţiile zilnice din 2015 - Szekemri - 05-12-2015 (05-12-2015, 09:02 PM)Warhell Wrote: Ai de capu meu ce profa de romana am...O prins ciuda pe mine si nu vrea sa ma bage in BAC. )) Cu revolte de genu sunt de acord. Stiu cand eram mici prin generala ne-am organizat si am facut un gen de greva toata clasa.. cu afise prin clasa, bancile mutate, dinastea. Chiar daca ideea in sine e una copilaroasa si e posibil ca sa nu ai dreptate, inveti o gramada din chestii de genul. RE: Discuţiile zilnice din 2015 - Warhell - 05-12-2015 Mie sincer imi pare rau ca am condus revolta aia ... dirigu mereu ne-a vrut binele, doar ca nu-l prea intelegeam noi. De la 80 de absente mi-a redus pana la 40 (fara motivari), de la media 3 la purtare a facut tot posibilu sa o urce la 5 (acuma am 10 pe semestru asta, nu raman repetent). Si cand o trebuit sa plec la lucru in timpul scolii, iara mi-o motivat. Pe clasele a 9-a si a 10-a cand eram pita lu Dumnezeu eram favoritu lui ... cand termin clasa ii bag acolo un cadou. Da' in schimb profa de romana ... m-o facut diavol ma. Scot eu diavolu la ea pana termin clasa. RE: Discuţiile zilnice din 2015 - soul of darkness - 05-13-2015 Ce-ai face daca ai fi presedinte pentru o zi ? RE: Discuţiile zilnice din 2015 - Warhell - 05-13-2015 Fac cumva sa raman mai mult. RE: Discuţiile zilnice din 2015 - soul of darkness - 05-13-2015 Faza e ca nu poti face nimic ca presedinte. RE: Discuţiile zilnice din 2015 - Warhell - 05-13-2015 Asta-i adevarat. Ar trebui sa fie cam asa: "Ce ai face daca ai fi premier pentru o zi?" ..sau.. "Ce ai face daca ai fi mason pentru o zi?" Daca tot is tabere si tabere care tin cu Juve sau Real ... eu doar sper sa fie prelungiri si penalty-uri. .. si no' .. sa castige Realu ca am un prieten bun ce tine cu ei .. Vorba lui la cate un El Clasico: "La El Clasico se coboara ingerii din ceruri si canta" RE: Discuţiile zilnice din 2015 - Hiperboreanul - 05-14-2015 (05-12-2015, 09:02 PM)Warhell Wrote: Ai de capu meu ce profa de romana am...O prins ciuda pe mine si nu vrea sa ma bage in BAC. Ce profa de fizica/chimie avem.... o sa zici ca nu e ca a ta... dar nu fii sigur, asta-i mai satana decat Codrin Bradea (05-12-2015, 09:02 PM)Warhell Wrote: Am mai condus revolte de genu contra lu' dirigu, am luat juma de clasa cu mine la directoare si am dat-o in bara ... s-o luat de un prieten ca de ce poarta cercel, ca e impotriva regulamentului, la care io si prost, ii zic ca ea de ce poarta cercel. Asa s-o terminat revolta...am fost scosi in toata gloria afara .... si m-am pus si mai rau cu dirigu. Drame peste drame ma la scoala asta. .... cand diriga o sustine si apara pe una care se crede sefa clasei...... si ma rog, altele ce le mai face asta RE: Discuţiile zilnice din 2015 - soul of darkness - 05-14-2015 De ce tot vad ca nu am citit ceva dar am citit ? RE: Discuţiile zilnice din 2015 - Edd - 05-14-2015 Mark All Forums Read Singura solutie. |