World of Gothic - Forum
Care este tabăra voastră preferată? - Printable Version

+- World of Gothic - Forum (https://worldofgothic.ro/forum)
+-- Forum: The Colony (https://worldofgothic.ro/forum/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Discutii Gothice (https://worldofgothic.ro/forum/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Thread: Care este tabăra voastră preferată? (/showthread.php?tid=12)

Pages: 1 2 3 4 5

RE: Care este tabara voastra preferata? - Carnage - 11-06-2009

Da melodia de fundal e super tare

RE: Care este tabara voastra preferata? - Raven - 12-28-2009

old camp...dupa parerea mea cel mai simplu de intrat e in randurile shadows-urilor si m-am obisnuit acolo

RE: Care este tabara voastra preferata? - Z3R0 C00L - 12-29-2009

Old camp si nu pentru ca am ceva cu guard si ca fac legea, doar pentru ca reda senzatia ca prin a fi Guard sau Magician ai rolul de a proteja oamenii de acolo !

(12-28-2009, 07:46 PM)Raven Wrote: old camp...dupa parerea mea cel mai simplu de intrat e in randurile shadows-urilor si m-am obisnuit acolo

Nu mai stiu sigur da parca dupa ce ii duci lista de la Test of Faith nu te baga in bandit? Sau ma insel?

RE: Care este tabara voastra preferata? - Raven - 12-29-2009

(12-29-2009, 05:04 PM)Z3R0 C00L Wrote: Old camp si nu pentru ca am ceva cu guard si ca fac legea, doar pentru ca reda senzatia ca prin a fi Guard sau Magician ai rolul de a proteja oamenii de acolo !

Nu mai stiu sigur da parca dupa ce ii duci lista de la Test of Faith nu te baga in bandit? Sau ma insel?

1)guard-urile nu fac legea, io cand am fost shadow si am batut un digger, guard-urile (cele 2 care erau acolo) au fugit de mineHaha
2)nu. cand ii duci lista cuiva din new camp te face bandit, daca i-o duci lui diego te ajuta sa devii shadow.

RE: Care este tabara voastra preferata? - Z3R0 C00L - 12-29-2009

1. stiu ca te i-au la bataie asta nu mi-a placut la Gothic chiar daca ai rang de orice ei tot te tradeeaza pana si diggeri ca pe un nimic:|!
2. cand e mai rpd a deveni sau a te ajuta? Nu mai faci nimic ca te da bandit parca dar in old camp mai ai misiuni o gramada de facut

RE: Care este tabara voastra preferata? - Raven - 12-29-2009

(12-29-2009, 05:43 PM)Z3R0 C00L Wrote: 1. stiu ca te i-au la bataie asta nu mi-a placut la Gothic chiar daca ai rang de orice ei tot te tradeeaza pana si diggeri ca pe un nimic:|!
2. cand e mai rpd a deveni sau a te ajuta? Nu mai faci nimic ca te da bandit parca dar in old camp mai ai misiuni o gramada de facut

exact, dar misiunile sunt simple.
in legatura cu lista: se pare ca nu te face bandit.
dupa ce o iei ar trebui sa o duci mai intai la Lares (New Camp) si apoi la Diego. Lares nu te face bandit direct, si acolo mai ai de facut misiuni.
Pt. mult mai multe detalii despre new camp uita-te pe http://www.worldofgothic.com/gothic/?go=g1neueslager

RE: Care este tabara voastra preferata? - Legend - 04-23-2011

Fara indoiala Old Camp,muzica,atmosfera,toate sunt inedite.

RE: Care este tabara voastra preferata? - Warhell - 07-27-2011

In Tabara veche deschizi din greseala arma si sare toata tabara pe tine..
In Tabara noua a trebuit sa vand tigari (wt*!?)..+ batai cu cu Lefty...si inca un + am platit 100 de cristale ca sa intru in baru ala!
In Tabara sectei e altfel..atmosfera..Lester care ma duce unde vreau..serpii aia din mlastina..Sleeper..sa nu mai zic de luminile care se aprind noaptea :X

Concluzie: Aleg tabara sectei..chiar daca fac parte din tabara veche (fail)

RE: Care este tabara voastra preferata? - Legend - 07-27-2011

(07-27-2011, 10:20 PM)warhell Wrote: In Tabara veche deschizi din greseala arma si sare toata tabara pe tine..
In Tabara noua a trebuit sa vand tigari (wt*!?)..+ batai cu cu Lefty...si inca un + am platit 100 de cristale ca sa intru in baru ala!
In Tabara sectei e altfel..atmosfera..Lester care ma duce unde vreau..serpii aia din mlastina..Sleeper..sa nu mai zic de luminile care se aprind noaptea :X

Concluzie: Aleg tabara sectei..chiar daca fac parte din tabara veche (fail)

Esti un fanatic de al lui sleeper (fara suparare)

RE: Care este tabara voastra preferata? - Szekemri - 07-28-2011

(07-27-2011, 10:20 PM)warhell Wrote: In Tabara sectei e altfel..atmosfera..Lester care ma duce unde vreau..serpii aia din mlastina..Sleeper..sa nu mai zic de luminile care se aprind noaptea :X

Foarte adevarat ce zici tu aici... Si muzica de fundal din zona e mai deosebita.