World of Gothic - Forum
România, te iubesc? - Printable Version

+- World of Gothic - Forum (https://worldofgothic.ro/forum)
+-- Forum: The tavern (https://worldofgothic.ro/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: By the Campfire (https://worldofgothic.ro/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: România, te iubesc? (/showthread.php?tid=1430)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

RE: România, te iubesc? - Szekemri - 10-03-2011

Eu zic ca imi incep 'lupta' impotriva lucrurilor care nu le iubesc, invatand sa distrug acesti copii de bani gata pe care i-ati mentionat (acum studenti de bani gata). Ideea e ca am de la cine invata si anume fratemiu. Deci fratemiu distruge din cuvinte orice om. N-am intalnit persoana care sa-l intimideze... Asta vine dupa 8 ani lucrati la rds, in care raspunde la telefoanele miilor de clienti nemultumiti rds. Haha

RE: România, te iubesc? - Hegan - 10-03-2011

Spunei la fratito ca sunt pe rds si ca il salut,si sa nu te puna cineva sa faci alianta impotriva copiilor de bani gata ca o sa infrunti latura mea de om rau(nu ca as fi un copil din ala dar stiu pe cineva care imi e apropiat).

RE: România, te iubesc? - g3orge13 - 10-03-2011

Şi eu distrug mulţi oameni în felul ăstaHaha
îi fac psihic
seriosHaha

Si mie m-i sa intamplat la fel in Metin 2.

RE: România, te iubesc? - Warhell - 10-03-2011

(10-03-2011, 09:04 PM)Hegan Wrote: Spunei la fratito ca sunt pe rds si ca il salut,si sa nu te puna cineva sa faci alianta impotriva copiilor de bani gata ca o sa infrunti latura mea de om rau(nu ca as fi un copil din ala dar stiu pe cineva care imi e apropiat).

Gata, nu mai dorm noaptea asta si incerc sa caut sursa de unde iei replicile astea! SUNT MORTALE!

RE: România, te iubesc? - Szekemri - 10-03-2011

Nu cred in limita bine-rau. Pt. mine nu exista bine sau rau.
Am aflat ca atunci cand faci un bine, se poate tranforma in rau si vice-versa. Deci prefer sa nu cred in asta.

Poate e bine, poate e rau.

(10-03-2011, 09:00 PM)warhell Wrote:
(10-03-2011, 08:57 PM)Hegan Wrote: Ala care a vazut copii de bani gata de treaba sa scrie :clap: ,cei care nu sa scrieRolleye.

Chiar era necesar..?! Nu suntem pe un forum de chestii d-astea.

@George: Am jucat, Metin2...pe care regret toata viata mea ca l-am jucat..am ajuns level 50 si ceva si am ramas fara cont..era plin de jmecheri d-aia care se dadeau mari ca iei ban..Doamne..cat regret ca am jucat jocul ala.

E urât metin2Haha Dota e genial

şi peste tot unde sunt români e ceartă
alt exemplu în Stronghold kingdoms. Acolo se comunică prin mailuri.Şi ne-am propus (eu şi încă doi-trei) să înfiinţăm o comunitate dasta numai de români. N-a durat mult că s-a ajuns repede la jigniri şi ceartă din nimic

Aia nu e replica.

P,S replica e ceva de genul...

Nu-si au rostul cuvintele ce au fost sterse.

RE: România, te iubesc? - Warhell - 10-03-2011

Din moment ce apesi pe butonul REPLY si scrii ceva , acel ceva se numeste replica.

Nu o dăm în off-topic? Eu zic să încercăm toţi să ne schimbăm... şi să ajutăm pe cei din jur. Să facem fapte mai bune şi să nu o mai ardem aşa de supăraţi Haha
Eu fac fapte bune în fiecare zi Haha nebunie