Bancuri: Distracţia de dimineaţă!!! - Printable Version +- World of Gothic - Forum (https://worldofgothic.ro/forum) +-- Forum: The tavern (https://worldofgothic.ro/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: By the Campfire (https://worldofgothic.ro/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: Bancuri: Distracţia de dimineaţă!!! (/showthread.php?tid=953) |
RE: Bancuri:Distractia de dimineata!!! - Szekemri - 08-24-2011 Saracele blonde.
RE: Bancuri:Distractia de dimineata!!! - Dastan - 09-03-2011 Se duce Bula la un magazin si intreaba: -Aveti cai de ciocolata? -Avem. -Are calu' coada? -N-are calu' coada. Se duce la alt magazin. -Aveti cai de ciocolata? -Avem. -Are calu' coada? -Are calu' coada. -Are calu' coama? -N-are calu' coama. Alt magazin. -Aveti cai de ciocolata? -Avem. -Are calu coada? -Are. -Are calu coama? -Are. -Are calu iapa? -N-are calu' iapa. Alt magazin. -Aveti cai de ciocolata? -Avem. -Are calu coada? -Are. -Are calu coama? -Are. -Are calu iapa? -Are. -Are iapa coada? -N-are. Alt magazin. -Aveti cai de ciocolata? -Avem. ... -Are iapa coada? -Are. -Are iapa coama? -N-are. Alt magazin :| -Aveti cai de ciocolata? ... -Are iapa coama? -Are. -Are iapa manz? -N-are. Alt magazin -Aveti cai de ciocolata? ... -Are iapa manz? -Are. -Are manzu' coada? -N-are. Alt magazin -Aveti cai de ciocolata? ... -Are manzu coada? -Are. -Are manzu coama? -N-are. Se duce la ultimul magazin de pe strada -Aveti cai de ciocolata? -Avem cai de ciocolata. -Are calu' coada? -Are calu' coada. -Are calu' coama? -Are calu' coama. -Are calu' iapa? -Are calu' iapa. -Are iapa coada? -Are iapa coada. -Are iapa coama? -Are iapa coama. -Are iapa manz? -Are iapa manz. -Are manzu' coada? -Are manzu' coada. -Are manzu' coama? -Are manzu' coama. -Bine. Atunci dati-mi un Pepsi. RE: Bancuri:Distractia de dimineata!!! - Szekemri - 09-03-2011 Sec. Maria se tot ruga de Ion sa faca sex cu ea. Acesta, obosit, incearca sa-i explice: - Mai Marie, stii tu ce efort presupune o partida de sex ? - Ce efort, ma Ioane? - Uite, mai, e ca si cum eu te-as lua pe tine in spate si te-as duce din Craiova pana-n Timisoara . - Hai mai Ioane ! Maria tot insista si pana la urma Ion cedeaza rugamintilor. Dupa o partida de amor salbatic, cand Ion dadea sa se duca in sfarsit la culcare, Maria-l ia la intrebari: - Auzi, mai, Ioane, si acum ce faci, doar nu ma lasi la Timisoara ? RE: Bancuri:Distractia de dimineata!!! - Legend - 09-03-2011 (09-03-2011, 04:06 PM)Terente Wrote: Sec.=)) asta e bun . Doi ardeleni la oraş sunt cazaţi într-un hotel la etajul 20, iar liftul nu merge. Se apucă ei să urce pe scări. Pe la etajul 5, Ion către Gheorghe: - Gheo, am să îţi zic ceva… - Lasă-mă în amărăciunea mea, îmi zici când ajungem… După încă vreo 7 etaje, Ion: - Gheo, trebe să-ţi zic ceva… - Lasă-mă Ioane, îmi zici când ajungem, acu' lasă-mă în pace! În faţa uşii, Gheorghe către Ion, gâfâind ca o locomotivă: - Ia zi acuma ce voiai să-mi zici. - Am uitat cheia la recepţie! Se apucă ei să coboare. După vreo 5 etaje, Ion vrea să zică ceva. - Lasă-mă în pace. Îmi zici jos! Alte 7 etaje, Ion vrea să spună ceva, Gheorghe îl opreşte enervat. Ajung sleiţi la recepţie, Ion: - Măi Gheo, tu chiar nu ştii de glumă? RE: Bancuri:Distractia de dimineata!!! - Szekemri - 09-03-2011 Il stiam... Si totusi de ce ardeleni? RE: Bancuri:Distractia de dimineata!!! - Raducu' - 09-03-2011 Probabil ca sa nu fie moldoveni RE: Bancuri:Distractia de dimineata!!! - Legend - 09-03-2011 Pt ca imi plac bancurile cu ardeleni . RE: Bancuri:Distractia de dimineata!!! - Szekemri - 09-03-2011 In curte arau doi copii, pe unul il chema Ionica, pe celalat il chema maica-sa in casa.... Pe o stanca, sus, erau doi vulturi, unul era plesuv, celalat era sa cada... RE: Bancuri:Distractia de dimineata!!! - Dastan - 09-03-2011 Asta nu e un banc dar e ceva inventat poate ca il stiti deja Culmea Culmilor (versiunea 1): Everest Culmea Culmilor (versiunea 2): Mutul ii spune la surd ca orbul se uita la olog cum fuge catre impotentul ce tocmai are o partida de amor. RE: Bancuri:Distractia de dimineata!!! - g3orge13 - 09-03-2011 (09-03-2011, 09:28 PM)The Mad Digger Wrote: Asta nu e un banc dar e ceva inventat poate ca il stiti dejaAiurea :clap::clap::clap::clap: |