![]() |
Best of worldofgothic - România - Printable Version +- World of Gothic - Forum (https://worldofgothic.ro/forum) +-- Forum: The tavern (https://worldofgothic.ro/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Herold's Platform (https://worldofgothic.ro/forum/forumdisplay.php?fid=3) +--- Thread: Best of worldofgothic - România (/showthread.php?tid=1136) |
RE: Best of worldofgothic - România - Szekemri - 11-30-2011 Primul mod al nostru si un imbolt pentru cele care vor urma poate intra in best of-ul nostru. Proiectul acesta ne-a aratat cat de important este un mod pentru fanii romani ai seriei. In doar cateva zile threadul a fost vizionat de aproape 1000 de ori. Si sa tinem cont ca e un mod umoristic. La care nu s-a facut reclama decat in comunitate. RE: Best of worldofgothic - România - Zamolxis1 - 11-30-2011 mda...asta chiar e de tinut cont...cand ma gandesc cati oameni vor interactiona cu caracterele noastre...deja suntem vedete nationale ![]() RE: Best of worldofgothic - România - Legend - 12-01-2011 (11-30-2011, 08:50 PM)Zamolxis1 Wrote: mda...asta chiar e de tinut cont...cand ma gandesc cati oameni vor interactiona cu caracterele noastre...deja suntem vedete nationale Aha,vedete anonime. ![]() RE: Best of worldofgothic - România - Zamolxis1 - 12-01-2011 LA MULTI ANI VEDETELOR ANONIME...SI MAI ALES CREATORILOR MODULUI TERENTE SI OLD NICK ![]() ![]() RE: Best of worldofgothic - România - Szekemri - 01-20-2012 POVESTEA FACUTA DE USERII NOSTRI MERITA SA FIE IN BEST OF-UL NOSTRU.
CHAPTER 1: THE RETURNING OF THE ARMY CHAPTER 2: CONQUERING THE VALLEY CHAPTER 3: THE UNKNOWN ARTEFACT CHAPTER 4: THE LOST PALADIN CHAPTER 5: FACING THE GODS Creditul il au urmatorii: OLD NICK - MASARU ( hasisinul luminii ) HEGAN - HADOG ( paladinul ales ) ROBY - BENNY ( militianul loial regelui ) ZAMOLXIS - MORGEN CEL APRIG ( nordmarianul neinfricat ) WARHELL - ALEXANDER, WARHELL ( magul intunericului ) LEGEND - HERMIT ( razboinicul sfarsitului de lupta ![]() TERENTE - IVAN CEL GROAZNIC ( urma banditului de alta data ) RAVEN - ............. MULTUMIM! RE: Best of worldofgothic - România - Zamolxis1 - 01-23-2012 Stai ca urmeaza povestile individuale...inca lucrez la capitolul...portul stelelor! ![]() RE: Best of worldofgothic - România - Szekemri - 03-16-2012 Best of wog... pana acum am numit proiecte si citate amuzante sortate de-a lungul timpului de pe forum. Acum ma gandesc sa trecem la cei care au facut ca forumul sa existe. Userii, intradevar. Fara ei, forumul n-ar fi existat. Unii ne-au demonstrat ca pasiunea nu are varsta, altii ne-au surprins printr-o imaginatie incredibila la care putini se asteptau. Atat timp cat vor mai exista useri dinacestia, wogul va fi intotdeauna ceea ce a fost. Iar cei care s-au implicat stiu asta. RE: Best of worldofgothic - România - Szekemri - 09-01-2013 Threadul aflându-se într-o decădere vizibilă, trebuie să mai zic câte ceva. Ce s-a mai întâmplat pe wog și merită oarecum menționat.
Să le luăm pe rând. Traducerea Risenului nu a prins la public și deși s-a depus o oarecare muncă la el, n-a avut impactul celorlalte traduceri. S-au sesizat și multe greșeli și per total nu a fost un proiect prea apreciat. Dacă primul punct nu a fost prea optimist, al doilea e mai bun. Serverul nostru de Gothic este unul genial. Dorelys cred că-și asumă în cel mai mare procentaj acest merit. În scurt timp o să apară un punct c în listă și apoi ne apucăm să facem și acele moduri. Apoi am să-l chem pe oldnick înapoi pe Wog. Dar doar dacă ne iese acest ultim punct, altfel nu-l chem ca să vadă 'nimic'. RE: Best of worldofgothic - România - Iuliu - 09-06-2013 Punctul c se refera la revista aceea? RE: Best of worldofgothic - România - Szekemri - 09-06-2013 (09-06-2013, 08:04 PM)Iuliu Wrote: Punctul c se refera la revista aceea? Da. Chiar trebuie sa verific ce s-a mai intamplat cu ea in zilele in care am fost departe de virtualitati. |