The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$archive_pages - Line: 2 - File: printthread.php(287) : eval()'d code PHP 8.3.20 (Linux)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/printthread.php(287) : eval()'d code 2 errorHandler->error_callback
/printthread.php 287 eval
/printthread.php 117 printthread_multipage
Warning [2] Trying to access array offset on null - Line: 1511 - File: inc/plugins/newpoints/core/hooks.php PHP 8.3.20 (Linux)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/inc/plugins/newpoints/core/hooks.php 1511 errorHandler->error_callback
/inc/class_plugins.php 142 newpoints_blockview_print
/printthread.php 214 pluginSystem->run_hooks

World of Gothic - Forum
Gothic 2 NotR mod:Returning - Printable Version

+- World of Gothic - Forum (https://worldofgothic.ro/forum)
+-- Forum: The tavern (https://worldofgothic.ro/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: The Orc Cemetery (https://worldofgothic.ro/forum/forumdisplay.php?fid=31)
+---- Forum: Arhiva Gothic (https://worldofgothic.ro/forum/forumdisplay.php?fid=83)
+---- Thread: Gothic 2 NotR mod:Returning (/showthread.php?tid=539)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: Gothic 2 NotR mod:Returning - Z3R0 C00L - 03-15-2010

Trebuia sa ii pui si tu pe iarba xD

RE: Gothic 2 NotR mod:Returning - SkullX - 03-24-2010

Tin sa va anunt ca 90% din dialoguri si quests sunt gata, mai trebuie doar creata 'camera' initiala unde se va afla Sleeper the Unforgotten, principalele efecte ale "Sleeper's Amulet" si rolul ei...

Ca in orice mod/addon/stuff vor aparea ceva arme speciale-->tin sa anunt ca doar 1 din cele 3 arme spffeeciale vor putea fi folosite(alegera voastra care)celelalte 2 vor fi inutile dupa aceea.Principalul motiv prin care le veti avea pe toate este ca vor cadea la "Bossi"
Avem:

Lord Balzak: wield's "Swarm"-effect +30% critical (New World)
Magister Kelzad: wield's "SoulFrost"-effect 20%per hit to iceblock the target...(Khorinis, va aparea cu un Quest)
Hight Lord Hazzard: wield'd "SoulGlaives"-effect 10% chance to cast Breath of Death per weapon(New World in templul lui Sleeper(locul nu a fost inca creat))

RE: Gothic 2 NotR mod:Returning - Kristi - 03-24-2010

Nice Wink ... de-abia astept sa fie gata ... Smile

RE: Gothic 2 NotR mod:Returning - Carnage - 03-24-2010

deci o sa fie in engleza nu? va avea si voice acting? si poti purt a 2 are in maini si daca da de can? de la inceput sau tre sa ai nush cat la suta la talente?

RE: Gothic 2 NotR mod:Returning - SkullX - 03-24-2010

Da ENG, si am spus cum e dual-wieldu in posturile anterioare...poate fi invatat la 70% one-handet, si trebuie sa gasesti pe cineva sa te invete...dar inainte vei face ceva questuri pentru el...

RE: Gothic 2 NotR mod:Returning - Raven - 03-25-2010

cam in cate saptamani e gata? sa stiu cand sa jefuiesc banca ca sa-mi iau un nou harddisk Grin ca asta de acuma ii plin

RE: Gothic 2 NotR mod:Returning - SkullX - 03-25-2010

Hey Forum 3 chesti de spuse

1) o sa fac un video cu ceva efecte faine din modGrin (maine cel probabil)
2) dupa asta...o sa vad cand o sa va fac Tutorialu pentru Dual-WieldWink

3) Most important--nu vom reusi sa lansam modul cu Voice pe Pasti(cum era promis)...deci votati ori lansam fara si vom Face un patch pentru el cu voice si bug's fixed ce se gaseste...ori il mai anulam putin sa bagam voice...Grinwell forum?

RE: Gothic 2 NotR mod:Returning - Carnage - 03-26-2010

parerea mea este ca daca vrei sal faci mai bine lai face o data si bun Grin ca daca lai face fara voice si lam juca si apoi va aparea si patchu cu voice cine o sal mai joace ca poate e plictisit de el

RE: Gothic 2 NotR mod:Returning - Z3R0 C00L - 03-26-2010

Lasa voice abia astept sa vad ce story ai! E bun si asa! de pasti e bun

RE: Gothic 2 NotR mod:Returning - Kristi - 03-26-2010

Eu sunt curios cum va fi modul, asa ca ar fi mai bine (cred) sa il lesi asa, fara voce. Deoarece asta se poate rezolva intr-un patch ulterior.