World of Gothic - Forum
Viata pe care o traim - Printable Version

+- World of Gothic - Forum (https://worldofgothic.ro/forum)
+-- Forum: The tavern (https://worldofgothic.ro/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: By the Campfire (https://worldofgothic.ro/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: Viata pe care o traim (/showthread.php?tid=764)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

RE: Viata pe care o traim - Szekemri - 11-05-2010

(11-05-2010, 06:09 PM)Cryssalis Wrote: stiu dar despre taxa de poluare ? Smile stiu ca masina poleaza Smile sa zicem ca merita taxa asta Haha dar ce se face cu banii ? Smile

se depolueazaHahaHahaHaha

RE: Viata pe care o traim - Raven - 11-06-2010

se baga in tampeniile alea cu "protectia mediului" Haha

RE: Viata pe care o traim - Szekemri - 11-06-2010

(11-06-2010, 02:33 PM)Raven Wrote: se baga in tampeniile alea cu "protectia mediului" Haha

da adica se planteaza un copac si se taie 4...

RE: Viata pe care o traim - Cryssalis - 11-06-2010

care sunt motivele poluarii Smile
1 ar fi bombele nucleare care leau tras americani (teste nucleare)
2 ar fi aruncarea gunoaielor Smile
3 ar fi masinile care toata ziua merg si polueaza atmosfera cu fumul lor toxic
4 ar fi cea a poluarii fonice adica idiotzii aia care dau manele la maxim si darama tot blocul Smile

RE: Viata pe care o traim - Raven - 11-06-2010

(11-06-2010, 08:21 PM)Cryssalis Wrote: care sunt motivele poluarii Smile
1 ar fi bombele nucleare care leau tras americani (teste nucleare)
2 ar fi aruncarea gunoaielor Smile
3 ar fi masinile care toata ziua merg si polueaza atmosfera cu fumul lor toxic
4 ar fi cea a poluarii fonice adica idiotzii aia care dau manele la maxim si darama tot blocul Smile

1
Show Content
2 true, da ce vrei sa se faca cu ele?
3 true, da vrei masini care merg pe biogaz si mai bine bagi capu in buda decat sa simti cum "miroase" fumul?
4 Haha foarte true

RE: Viata pe care o traim - Cryssalis - 11-06-2010

man Haha stiai ca sunt kilometri intregi de deseuri Haha Haha lol si nu au ce sa faca cu ele Haha

RE: Viata pe care o traim - ufy - 11-07-2010

oricum cu gunoaiele chiar nu ai ce sa faci. chiar si daca aruncam gunoaiele intr-un tomberon, vine masina de gunoi si le ia, le duce la groapa de gunoi unde gunoaiele sunt arse --> same shit.
bine, eu acum o luna chiar am participat la chestia aia cu 'let's do it, romania' si am facut o grupa de vreo 20 de oameni si am strans gunoaiele de pe malul moldovei. am ajuns undeva gen la 25-30 de saci de aia mari. dar oricum, a fost o chestie, ca proiectul asta s-a desfasurat in toata tara. e un inceput...

RE: Viata pe care o traim - Cryssalis - 11-07-2010

Smile frumos la noi la scoala era ceva cu Micii Ecologistii dar asta la gimnaziu , un proiect in care trebuia sa plantam pomi Smile

RE: Viata pe care o traim - Raven - 11-07-2010

(11-07-2010, 12:23 PM)ufy Wrote: bine, eu acum o luna chiar am participat la chestia aia cu 'let's do it, romania' si am facut o grupa de vreo 20 de oameni si am strans gunoaiele de pe malul moldovei. am ajuns undeva gen la 25-30 de saci de aia mari. dar oricum, a fost o chestie, ca proiectul asta s-a desfasurat in toata tara. e un inceput...

bullshit
si eu am fost, am facut o grupa de 15 oameni, am fost intr-o padure din vecinatate, am strans vreo 10-15 saci mari si ne-am intors la "meeting point" da nu mai era nimeni acolo ca sa ia gunoaiele, asa cum au spus aia, am lasat gunoaiele acolo ca mai tarziu sa aflam ca le-au furat tiganii Haha
o mare porcarie cu organizarea
au mai zis ca ne dau ceva tricouri, au fost unele grupe care au primit tricouri si numai s-au plimbat pe acolo, iar noi n-am primit Sad nu tin neaparat la tricou cat la faptul ca si-au batut joc de noi
singurele parti bune au fost:
-am reusit sa facem o tara mai curata (sort of)
-am luat 10 la bio Haha

RE: Viata pe care o traim - Szekemri - 11-08-2010

Viata pe care o traim
Bulgaria – Cer senin;
Ungaria – Cer noros;
Romania – Cer mancare !
Trecut de c***t am avut, prezent de c***t avem, bine ca nu avem viitor...