Poveste hegan: Finalul Erei Gothic - Printable Version +- World of Gothic - Forum (https://worldofgothic.ro/forum) +-- Forum: The Colony (https://worldofgothic.ro/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Discutii Gothice (https://worldofgothic.ro/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Thread: Poveste hegan: Finalul Erei Gothic (/showthread.php?tid=1322) |
Poveste hegan: Finalul Erei Gothic - Hegan - 09-07-2011 Ce final credeti ca i s-ar potrivi acestei povesti? Eu cred ca adanos si innos se duc la beliar sa il omoare pentru totdeauna . Beliar il trimite pe Adanos in perete cu fireball, Innos e trantit pe jos de un pumn in fata. Beliar se pregateste sa foloseasca cry of death si cand il lanseaza, Adanos sare in fata atacului. Apoi... Momentul dramatic: Innos: frate, esti bine? Adanos: Nu, Innos. Sunt ranit grav, dar tu trebuie sa continui! Salveaza lumea dar nu-l urĂ® pe Beliar, asa este el , adio frate! Innos: Frate nu, nu muri! Beliar: haha! era doar un idiot! Si beliar disparu din The halls of Irdaroth Apoi intra pe usa Nameless: Innos ce s-a intamplat? Innos: Beliar l-a omorat pe Adanos! Nameless: nu! Innos: ba, da va trebui sa-l nimicim! Si ajunsera in templul lui, unde Beliar ii baga sabia in pieptul lui Innos, iar apoi Nameless spuse : Innos, haide nu-l pot invinge singur! Innos : ba poti, tu esti cel ales tu ai avut mereu puterea in tine. Am sa-ti spun ceva. Nameless: ce? Innos: tu ............. Nameless:Innos, Innos!!!! Beliar: a murit ca fratele meu ! Nameless: am sa-l razbun pe Innos! Si se ivi o lupta crancena dupa care Beliar murise. Apoi dintr-o aura aparusera cei doi frati: Innos si Adanos Nameless: Innos, Adanos! nu sunteti morti? Innos : Da, dar doar corpurile noastre, spiritele mereu traiesc. Ramai cu bine Innos al doilea de acum tu vei avea grija de lume! Pe usa intrasera: Diego, Gorn, Milten, Lester si toti prietenii sai. Lester: esti bine? Nameless: da sunt bine... Diego: ce s-a intamplat? Namelles: Beliar e distrus! Gorn: omule esti grozav si Milten zicea ca lectile mele de box nu sunt eficiente. Milten: ok iti datorez 145 gold la pariu! L-au dus pe Nameless inapoi in myrthana, unde a fost intampinat cu cea mai tare petrecere din lume: bautura, swapweed, muzica, dans, fete... orice ii trebuie unei petreceri. La miezul nopti se uita nameless pe geam si Milten vine langa el zicandu-i: Milten: Ce e? Nameless: Innos a vrut sa-mi zica ceva, dar nu a apucat. Milten: uite ce am gasit in cartea asta. Si nameless citii: NAMELESS: Alesul lui Inoss, ii e fiu! Nu se stie cine e, dar fiul sau ii e ales, iar in carte era poza lui nameless. Nameless: Eu, EEEu sunt fiul lui innos!!?! Apoi amandoi se uitasera pe geam si vazura doua stele cazatoare: una rosie si una albastra. sfarsit
subtitrarea andrei marginean de andrei marginean RE: finalul - Warhell - 09-07-2011 Tu sesizezi ce ai scris acolo? Niste discutii chiar penibile. RE: finalul - Raducu' - 09-08-2011 Nu neaparat. Omul a facut o mica compunere. RE: finalul - Hegan - 09-08-2011 ei lui raddu ia placut RE: finalul - g3orge13 - 09-08-2011 Congrats Hegan! You are the best spammer / awkward poster of this forum. Come take your prize! RE: finalul - Legend - 09-08-2011 Hai ba ce sunteti asa de intzepati,a facut omu' o compunere. RE: finalul - Warhell - 09-08-2011 (09-08-2011, 03:02 PM)g3orge13 Wrote: Congrats Hegan! You are the best spammer / awkward poster of this forum. Come take your prize! NU ma pot abtine =))=)) :-j RE: Finalul Erei Gothic - Dastan - 09-08-2011 Hegan chiar ca esti cam awkward . Nu te supara pe mine dar chiar ca meriti numele de Noul Mud al Forumului. Cat despre compunere, imi place ideea. RE: Finalul Erei Gothic - Szekemri - 09-08-2011 E o simpla compunere...lasa-ti omul sa-si dea drumu' la idei....oricum sunt ele, trebuiesc apreciate. Dar, totusi finalul erei Gothic, ca titlu pare putin cam nepotrivit. RE: Finalul Erei Gothic - Dastan - 09-08-2011 (09-08-2011, 05:03 PM)Terente Wrote: E o simpla compunere...lasa-ti omul sa-si dea drumu' la idei....oricum sunt ele, trebuiesc apreciate. Aici ai dreptate Terente. |