wazaaaaaaaaaaaa - Printable Version +- World of Gothic - Forum (https://worldofgothic.ro/forum) +-- Forum: The tavern (https://worldofgothic.ro/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Bullit's Welcoming (https://worldofgothic.ro/forum/forumdisplay.php?fid=47) +--- Thread: wazaaaaaaaaaaaa (/showthread.php?tid=5172) Pages:
1
2
|
wazaaaaaaaaaaaa - IvoD3xxx - 04-15-2014 salut . poate nu mi-am facut o introducere bine definita asa ca am sa o fac acum . ma numesc stefan , am 15 ani , si locuiesc in iasi . ok ... acum cateva chestii despre mine : imi place sa scriu versuri (mai ales rap ) de cele mai multe ori sunt negativist , si vad lumea exact asa cum e , cel mai bun prieten la betie si sincer ador seria gothic . ma face sa traiesc intr-o alta lume si sa uit de tot . ma destinde , facandu-ma sa cred ca sunt propriul meu erou . astept intrebari avand in vedere ca nu mi-am facut o descriere atat de precisa RE: wazaaaaaaaaaaaa - Carnage - 04-15-2014 Salut si bine ai venit! Si eu sunt din Iasi la ce liceu esti? Care e Gothicul tau preferat? RE: wazaaaaaaaaaaaa - Warhell - 04-15-2014 Ce artişti asculţi mai exact? RE: wazaaaaaaaaaaaa - Szekemri - 04-15-2014 Salut și bine-ai venit în mica noastră comunitate. Sper să-ți placă ce ai putea să găsești pe aici. Mi-a plăcut cum ai descris ce crezi despre seria Gothic. Foarte tare! Dă-ne și nouă niște versuri. RE: wazaaaaaaaaaaaa - Hegan - 04-16-2014 Bine ai venit! RE: wazaaaaaaaaaaaa - Bogdan - 04-16-2014 Bine ca ai tinut cont de sfatul meu RE: wazaaaaaaaaaaaa - soul of darkness - 04-16-2014 Bine ai venit.Muzica straina/romaneasca? RE: wazaaaaaaaaaaaa - IvoD3xxx - 04-17-2014 @carnage , din pacate sunt la penitenciarul ibraileanu , gothicul meu preferat nu exista . e ca si cum ai avea copii , nu poti sa spui ca ai un copil preferat , in afara acestui lucru momentan sunt foarte bagat in gothic 3 care abia l-am inceput ... in materie de artisti ... sa zicem doar ca nu prea multa lume ii stie . ca de exemplu jedi mind tricks , vinnie paz (chiar va invit sa-i ascultati) din romania ascult cedry2k si carbon ... in materie de versuri deocamdata sunt doar la stadiu de "scriu pentru mine " dar cine stie , poate ma veti indruma voi si chiar astept parerile voastre in legatura cu ceea ce scriu sunt satul sa vad dependenti de fast-food la carefour va indopati mertanele cu bani , nu va e rusine ? va JUR va distrug prin rime letale , armele tale palesc atunci cand vin cu versuri de cobra , MORTALE vad un prezent plin de extreme , probleme externe avem datorii de milioane de euro totsui ne lovim in cele mai mici probleme zicand ca n-avem bani ne-mbatam , nu facem nimic zic , sa ne ridicam , nu doar sa criticam , MA RIDIC cine e cu mine ? pe aceasta baricada nonstalanta, pregatita sa cada , instabila , imorala sunt satul sa discutati despre bianca draguseanu TREZITI-VA! am venit cu trancanu as mai putea sa dau dar .. lene si .... atat astept intrebari si de ce nu pareri in legatura cu ceea ce am scris @Bogdan , daca mai vezi o problema zi RE: wazaaaaaaaaaaaa - BeoWulf - 04-17-2014 Salut Stefan care are 15 ani si asculta Rap. B.U.G. Mafia asculti ? RE: wazaaaaaaaaaaaa - Bogdan - 04-17-2014 (04-17-2014, 10:09 AM)IvoD3xxx Wrote: @Bogdan , daca mai vezi o problema ziLel, ai citit mesajul ala? |