The following warnings occurred: | ||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$archive_pages - Line: 2 - File: printthread.php(287) : eval()'d code PHP 8.3.20 (Linux)
|
![]() |
Gothic Multiplayer: Jucabil sau nu? - Printable Version +- World of Gothic - Forum (https://worldofgothic.ro/forum) +-- Forum: The Colony (https://worldofgothic.ro/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Modding (https://worldofgothic.ro/forum/forumdisplay.php?fid=43) +--- Thread: Gothic Multiplayer: Jucabil sau nu? (/showthread.php?tid=5186) Pages:
1
2
|
Gothic Multiplayer: Jucabil sau nu? - Vladeisan - 05-24-2014 Am creat acest thread fiindca nu am primit nici un raspuns pe threadul "Gothic II - Night of the Raven: Ajutor". Nu am gasit nici un thread care sa ma informeze,si chiar vreau sa stiu! In primul rand: Te mai poti juca Gothic multiplayer? In al doilea rand: cum? mie nu imi apare nici un server,si stiu ca trebuie sa instalez un client ,dar nu stiu de unde sa-l iau! daca cineva mi l-ar trimite v-as multumi din tot sufletul! xx=( xx=( xx=( ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Gothic Multiplayer: Jucabil sau nu? - Szekemri - 05-24-2014 Serverul nostru nu este activ. Am discutat cu Dorel situatia, dar parerea mea e ca inca nu e momentul oportun pentru a-i da drumul. Ma bazez pe experienta anilor trecuti cand userii nu intrau in timpul anului scolar. Mai e putin, pana atunci ne organizam frumos, facem pregatiri pentru ca totul sa iasa bine si sa avem iarasi unul dintre cele mai smechere servere. ![]() Pentru asta ne trebuie timp si de asta acum serverul nu o sa fie online. Inca. RE: Gothic Multiplayer: Jucabil sau nu? - Szekemri - 05-24-2014 Cand o sa fie o sa lansam din nou un tutorial cu toate instructiunile de instalare, reguli, etc. RE: Gothic Multiplayer: Jucabil sau nu? - soul of darkness - 05-24-2014 (05-24-2014, 06:11 PM)Terente Wrote: Cand o sa fie o sa lansam din nou un tutorial cu toate instructiunile de instalare, reguli, etc.Adica la vara. RE: Gothic Multiplayer: Jucabil sau nu? - Szekemri - 05-24-2014 (05-24-2014, 06:31 PM)soul of darknes Wrote:(05-24-2014, 06:11 PM)Terente Wrote: Cand o sa fie o sa lansam din nou un tutorial cu toate instructiunile de instalare, reguli, etc.Adica la vara. Peste o lună, cred. În iulie o să fie online, asta-i sigur. RE: Gothic Multiplayer: Jucabil sau nu? - Vladeisan - 05-24-2014 Server al nostru ca server al nostru,DAR mie nu imi apare nici un server! si imi trebuie un client cu serverele,de unde-l pot lua? Va roog! xx=( xx=( RE: Gothic Multiplayer: Jucabil sau nu? - Szekemri - 05-24-2014 (05-24-2014, 07:09 PM)Vladeisan Wrote: Server al nostru ca server al nostru,DAR mie nu imi apare nici un server! si imi trebuie un client cu serverele,de unde-l pot lua? Va roog! xx=( xx=( That i don't know. ![]() RE: Gothic Multiplayer: Jucabil sau nu? - Edd - 05-24-2014 Uite aici noul client. Ca sa joci pe orice server trebuie sa intri pe site-ul gothic-multiplayer.com/en si iti faci cont, apoi dai pe Play, e undeva in dreapta scris mare, acum poti intra pe servere doar de pe site. @Terente, nu stiu daca ai vazut ultimul server romanesc care a fost online, cel MMO, ala chiar a fost peste cele de Role Play. Si ca idee, ar trebui sa fac serverul in romana, adica sa jucam doar romani cum a fost vara trecuta in colonie? Doar ca acum il fac in Khorinis. PS: Cand o sa fie gata o sa cumpar un vps ca sa fie online 24/7. ![]() RE: Gothic Multiplayer: Jucabil sau nu? - Szekemri - 05-24-2014 Trebuie să hotărâm și asta, da. Ori în română, ori în engleză să fie. RE: Gothic Multiplayer: Jucabil sau nu? - Edd - 05-24-2014 (05-24-2014, 10:12 PM)Terente Wrote: Trebuie să hotărâm și asta, da. Ori în română, ori în engleză să fie. As vrea in romana, daca il fac in engleza cum am facut Chronicles MMORPG o sa se umple iarasi de polonezi si germani si e deranjant, cel putin pentru mine. |