Care ati jucat serious sam??
Eu am avut "onoarea" sa il termin pe 2....
Mia placut foarte mult gameplayrul si atmosfera jocului.
Eu am avut "onoarea" sa il termin pe 2....
Mia placut foarte mult gameplayrul si atmosfera jocului.
Serious Sam 2
|
Care ati jucat serious sam??
Eu am avut "onoarea" sa il termin pe 2.... Mia placut foarte mult gameplayrul si atmosfera jocului.
03-14-2013, 12:58 PM
Okay, m-am răcit şi săptămâna asta sunt scutit, aşa că de luni m-am apucat de Serious Sam Gold (First Encounter şi Second Encounter).
Citeam pe net, şi am ajuns la un comentariu, cine nu a jucat Serious Sam nu se poate numi gamer, ei bine ... n-am mai stat pe gânduri şi am început să-l joc. Povestea incredibilă, grafica excelentă pentru anul ei, gameplay .. pfai, fenomenal ! Grămezi de secrete, glume şi troll'ări. Armele foarte bine făcute. Îmi place mult Luneta, păcat că n-a pus-o şi în First Encounter. Drujba iar' e ok pentru wave-urile de scheleţi ... şi minigun'ul .. fenomenal. Ideea cu wave-urile de monştrii e excelentă. Nu ştiu prea multe jocuri care să fi introdus această idee. Painkiller şi Will Rock, cam atât ştiu. Îmi place că e multă acţiune şi te plictiseşti greu. Puzzle-uri şi privelişti foarte bine detaliate. Mi-a plăcut mult să călătoresc prin Egiptul Antic, prin America Mayaşă şi Babylon ...şi acum urmează nu ştiu ce tărâm îngheţat (încă n-am terminat Second Encounter, am ajuns la turnul Babel doar). Oricum, nota 10. Să văd ce am să fac şi cu Serious Sam 2 ... sper să-mi meargă.
Sup
03-14-2013, 07:18 PM
L-am terminat şi se pare că ultima parte a jocului se petrece în Polonia.
Mi-au plăcut cele 3 nivele, inclusiv boss'ul care mi se pare mai bun ca cel din FE. Oricum, convorbirea la telefon cu Mental a fost prea tare ... "-Hey, sorry father. -I'm not your father. -Ah, yeah, that's another movie." SE a fost mult mai amuzant decât FE. Nota 10 din toate punctele de vedere !
Sup
|
« Next Oldest | Next Newest »
|