Thread Rating:
  • 4 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Walkthrough Gothic 1 (:articol în limba română:)
#2
CHAPTER 1 : WELCOME TO THE COLONY

OLD CAMP

* ADMISSION TO THE OLD CAMP
Dupa ce ati vorbit cu Diego la inceputul jocului despre admiterea in Old Camp, Mergeti la Thorus si vorbiti si cu el despre acelasi subiect. Spunetii sa va dea testul: "Thorus Quest". Dupa acea intoarceti-va la Diego si vorbiti cu el despre antrenament si spuneti sa va dea misiunea "Test of Faith". Pe urma, luati-o la stanga din fata casei lui Diego, treceti cu grija de Mud, intoarcetiva la dreapta si tocmai ati ajuns la casa lui Fingers. Vorbiti cu el si intrebati-l ce trebuie sa faceti pentru a primi acceptul lui. El va va cere sa invatati un Skill de la hoti. Recomand sa invatati Sneaking de la Cavalorn, care se afla in afara Old Camp-ului, intr-un canion din vest. Pe urma, duceti-va la arena si povestiti cu Scaty despre acceptul lui. Va trebui sa invingeti cel putin unul dintre luptatori pentru a-l impresiona. Insa asta nu-i floare la ureche. Kirgo, unul dintre gladiatori, este un Old Camp Guard. Iar Kharim, celalat gladiator, este un Mercenar din New Camp. Din fericire, exista o tactica usoara cu care sa invingeti aceste brute. Dupa ce va-ti scos arma (in timpul luptei), parati repede 3 atacuri de la combatant, iar cand vedeti ca se odihneste o clipa, intr-o pozitie nasoala pentru el dar buna pentru voi, administaratii o lovitura laterala, parati din nou 3 atacuri, lovitura laterala, parare... si tot asa pana pica pe jos (sa NU ii omorati!). Apoi, mergeti la trade district, si vorbiti cu Dexter despre Swampweed si favoarea lui. Veti primi misiunea "Recipe of the Sect". La Fletcher va trebui sa cumparati sabia lui de la Fisk, trader-ul de arme, cu 110 ore, si sa i-o inapoiati. Cand vorbiti cu Sly, de la poarta principala, o noua missiune va aparea: "Vanished Guard". Dupa ce ati terminat misiunile si "Test of Faith", veti fi lasat sa intrati in castel si sa vorbiti cu Gomez, care va v-a face Shadow.

* TEST OF FAITH
Dupa ce ati primit misiunea de la Diego, mergeti la Graham, cartograful, si spunetii sa va dea harta. Va trebui sa-l obligati in cele din urma sa v-o dea. Mergeti in Old Mine si coborati pana la Ian, spunetii ca Diego va trimis dupa lista. El v-o va da. Cat sunteti in Old Mine, puteti face niste side-questuri: "Aaron's Chest" si "Ulbert's Storeshed".Dupa ce va reintoarceti in Old Camp, dati lista la Diego.

* THORUS QUEST
Dupa ce Thorus va insarcinat cu aceasta slujba, mergeti la poarta din sud a Old Camp-ului, unde se afla Mordrag, curierul magicienilor. Puteti sa vorbiti cu el si sa va atace cand ii spuneti care este sarcina voastra, sau sa il atacati direct. Bateti-l folosind aceasi tactica ca in arena. Apoi asteptati-l sa se trezeasca, si spunetii sa dispara din Old Camp. Misiunea va fi gata, insa daca vorbiti cu Fisk dupa acea, el se va supara, si va trebui sa faceti o noua misiune pentru a-i recastiga increderea: "Trader for Fisk".

~ RECIPE OF THE SECT
Ati primit-o de la Dexter. Duceti-va in Sect Camp (daca nu stiti, puteti sa-l luati pe Baal Parvez sa va duca). La Cor Kalom, alchemistul-guru-sef al Sect Camp-ului, care se afla intr-o casa suspendata pe piloni (puteti sa-l luati pe Lester de la intrarea in camp sa va duca la "Alchemy Lab". Ceretii lui Cor Kalom reteta, insa acesta nu v-o va da. Dar veti vedea doua Chest-uri in casa. Cand Caine, un discipol de-al lui Cor Kalom, nui pe aproape, folositi un Lockpick sa deschideti cufarul din stanga (cel din dreapta nu se poate deschide decat mai tarziu in joc, si cu cheia potrivita). Cor Kalom nu va v-a observa. SPOILER - Combinatia pentru a dechide cufarul este dreapta-stanga-dreapta-dreapta. Intoarceti-va in Old Camp la Dexter cu reteta si misiunea s-a terminat.

~ VANISHED GUARD
Incepe cu Sly. In arena district puteti vorbi cu un guard care il inlocuieste pe guard-ul disparut, insa nu va va ajuta prea mult aceasta informatie. In schimb, povestiti cu Snaf, bucatarul de langa Mud, despre reteta lui si apoi despre "cel pe care la trimis inainte dupa ingrediente, dar care nu s-a intors". Este vorba despre acel gardian, despre care veti afla ca sa dus dupa ciuperci. Cautati-l singur. Daca nu reusiti sa-l gasiti, atunci SPOILER - el se afla intr-o pestera cu trei molerats chiar cum iesiti pe poarta de sud, la stanga. Il veti gasi mort. Luati talismanul pe care-l poarta si inapoiati-l la Sly. Misiune incheiata. Puteti face misiunea "Snaf's Recipe" de la Snaf.

~ TRADER FOR FISK
De la Fisk, dupa ce lati batut pe Mordrag. Mergeti in New Camp (va puteti lua dupa Mordrag cand pleaca). Acolo vorbiti cu Sharky, un trader de langa casa lui Lares, seful banditiilor. E chiar pe stanga cum intrati in pestera mare plina cu case. El se va oferi ca nou partener al lui Fisk. Anuntati-l pe Fisk si misiunea se va termina.

& SNAF'S RECIPE
Trebuie sa gasiti ingrediente pentru Snaf, bucatarul. Trei bug meat si cinci hell mushrooms. Bug meat gasiti la meatbugs, pe care-i omorati.
Sunt o mutime de locuri cu meatbugs. Hell Mushrooms sunt niste ciuperci pe care le puteti gasi cel mai usor la poarta de sud a Old Camp-ului. Done.

& AARON'S CHEST
Un digger din Old Mine, Snipes, se ofera sa te plateasca daca il momesti pe Aaron, un guard, sa plece de langa chest-ul lui. Spunetii lui Aaron ca Ian il cauta si sa se duca sa vorbeasca cu el. Intoarceti-va la Snipes si el va v-a plati. Apoi, va v-a oferi cheia de la chest pentru 30 ore. Dupa ce o cumparati, dechideti cufarul, luati continutul, si pentru a incheia misiunea, duceti-va la Aaron si vindetii cheia pentru 20 ore.

& ULBERT'S STORESHED
Ulbert, un guard din Old Mine, va v-a spune ca Aleph, un digger, a furat cheia de la cuferele din micul depozit. Va trebui sa-l momiti pe Ulbert sa mearga la focul de tabara unde sta si Ian, dand-ui o bere. Vorbiti cu Aleph, si cumparati cheia cu 50 ore. Acum stiti ce urmeaza Haha . Ca sa incheiati misiunea, vorbiti cu Ulbert.

END OF OLD CAMP MISSIONS
NEW CAMP

* ADMISSION TO THE NEW CAMP
Incepe cu Mordrag, dupa ce ati vorbit cu Thorus despre "Thorus Quest". Spunetii sa va duca in New Camp. Odata ajuns, Mordrag va v-a da inelul lui, pe care v-a trebui sa-l duceti la Lares. Garzile lui nu va vor lasa sa intrati decat dupa ce le aratati inelul. Vorbiti cu Lares despre admiterea in new camp si antrenament. Apoi faceti misiunile pe care le puteti primi prin New Camp: "Canvasing the customers", "Water Carrier for Lefty", "Horatio, the peasant", "Lurker at the Dam", "Shrike's Hut", "Baloro's Weapon"(Free Mine).Nu exista decat o misiune principala, si aceasta "Test of Faith" din Old Camp. La un moment dat, Lares ste va pune sa-i trimiti un mesaj lui Mordrag, care se afla in barul de pe lac, in care poti sa intri doar daca platesti 100 ore sau ieu armura gratis de digger de la Swiney, din Hollow, mini-camp-ul de la intrarea din Free Mine. Pe urma, vei primi sarcina de a vinde Swampweed-ul lui Baal Isidro (tot din barul de pe lac) pentru 400 de ore si sa-i dai banii lui Lares. Dupa ce faci misiunile, vei fi acceptat in New Camp.

* TEST OF FAITH
Dupa ce iei lista din Old Mine de la Ian, in loc s-o duci direct la Diego, o duci la Lares. Acesta din urma va adauga la ea, ti-o va da inapoi s-o duci la Diego, si v-a spune ca trimite niste oameni pe drumul de la Old Mine, pentru a-i omora pe gardienii din Old Camp si a lua proviziile. Du lista lui Diego, intoarce-te la Lares si spunei de treaba. Apoi dute la Gorn sa-ti iei partea din captura. Gorn este un mercenar din partea dreapta a pesterii.

& CANVASSING THE CUSTOMERS
De la Baal Kagan, Din fata casei lui Lares. El iti v-a da 10 Green Novice (tigari) sa le imparti la banditi. Pentru fiecare vei primi zece ore. Vinde-le pe toate si intoarce-te la Baal Kagan sa-ti iei recompensa: trei magii, 100 de ore sau sa te ajute sa te alaturi Sect Camp-ului.

& WATER CARRIER FOR LEFTY
Lefty, un bandit neprietenos din campurile de orez ale lui Rice Lord, te obliga sa duci apa taranilor. Accepta, deoarece poti sa faci niste bani asa. Du-te la Rice Lord si cerei apa pentru tarani. Iti v-a da 12 sticle. Insa, datorita unui bug, vei putea sa-i ceri apa la nesfarsit pana se termina misiunea, putand s-o vinzi pe bani. Nu este nevoie sa duci apa. In schimb, mergi la Lefty, care te va ataca din caua ca nu ai dus apa taranilor. Bate-l, si misiunea se va termina.

& HORATIO THE PEASANT
Horatio, un tzaran Haha din campurile cu orez, se v-a oferi sa-ti creasca puterea, daca ii dai un motiv bun in care ti-ai putea folosi puterea. Du-te in barul de pe lac, vorbeste cu Jeremiah despre Rice Lord si apoi intoarce-te la Horatio, si spunei ca iti vei folosi puterea sa-i bati pe Rice Lord si acoliti sai. Atunci el iti v-a da +5 Strenght.

& LURKER AT THE DAM
Incepe cu Homer (cu Illiada si Odiseea Sa Haha) de pe dig. El te v-a ruga sa omori Dam Lurker-ul ce tot zgarie peretii digului. Dam Lurker-ul se afla pe o stanca in partea opusa a lacului. Insa e prea puternic deocamdata.
Recomand sa-l omorati in Chapter 2.

& SHRIKE'S HUT
Gorn, mercenarul, te va pune sa-l bati pe Shrike, banditul ce si-a construit casa prea aproape de mercenari. Shrike nu este mai puternic decat Mordrag, asa ca n-ar trebui sa reprezinte o problema serioasa. Recompensa: casa lui Shrike.

& BALORO'S WEAPON
Baloro, un mercenar morocanos de la Free Mine v-a spune ca iti poate da o arma ca sa omoare toti inamicii. Insa SPOILER - minte. Te v-a pune s-i aduci carne, branza, paine, bere, struguri si alte lucruri doar ca el sa dea o petrecere pe cinste. Dupa ce i le aduci iti va spune a esti un fraier si nu iti v-a da nimic in schimb. Insa el nu poate fi batut decat mai tarziu, deoarece e mult mai puternic chiar decat Kharim de la arena din Old Camp.

END OF NEW CAMP MISSIONS
MORE WILL COME Wink
Fighting back!...
replyReply


Messages In This Thread
RE: Tutorial Misiuni Gothic 1 - by Dastan - 09-06-2011, 10:49 AM
RE: Tutorial Misiuni Gothic 1 - by Dastan - 09-06-2011, 06:28 PM
RE: Tutorial Misiuni Gothic 1 - by Dastan - 09-07-2011, 10:42 AM
RE: Tutorial Misiuni Gothic 1 - by Dastan - 09-08-2011, 02:05 PM
RE: Tutorial Misiuni Gothic 1 - by Dastan - 09-09-2011, 11:11 AM
RE: Tutorial Misiuni Gothic 1 - by Dastan - 09-23-2011, 07:26 AM
RE: Tutorial Misiuni Gothic 1 - by Dastan - 09-23-2011, 03:12 PM

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
Exclamation Walkthrough Gothic 3 (:articol in limba romana:) Dastan 16 16,910 01-28-2017, 12:42 AM
Last Post: Marius Titulescu
  Sa jucam Gothic 2 NotR! - by Cyrus Cyrus35 4 2,435 06-27-2014, 02:52 PM
Last Post: Cyrus35
Exclamation Sa jucam Gothic! - by Cyrus Cyrus35 39 16,982 06-11-2014, 12:23 AM
Last Post: Cyrus35
  Sa jucam Gothic 1! - by Jerry Jerry 8 3,055 03-10-2014, 10:42 AM
Last Post: Edd
  3 intrebari din Gothic 1 AndreiZago28 3 2,171 01-24-2014, 10:17 AM
Last Post: meph144
  Seria Gothic 1(Ro) Sekeer:/ 9 3,801 09-10-2013, 09:37 PM
Last Post: Robi
  Walktrough Gothic 1 in romana ! (Noi venitii sa traga un ochi pe aici) Warhell 22 9,769 07-21-2013, 05:40 PM
Last Post: Cloaked
  Seria Gothic in Lb Romana(HD] ajerkgaming 3 2,811 04-13-2013, 12:47 PM
Last Post: ajerkgaming
  Sa jucam Gothic II - by Robi Robi 11 5,335 03-20-2013, 04:46 PM
Last Post: Robi
Exclamation Gothic 2: sfaturi si trucuri Hegan 1 3,841 11-07-2011, 03:17 PM
Last Post: Hegan

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)