World of Gothic - Forum

Full Version: The Champion of Gothic ~ Proba 2
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
de ce nu putem sa vedem cine a votat si ce ? asa am putea sa vedem niste indivizi care voteaza da ei nu a auzit nimeni de numele lor sau de existenta lor vreodata pe forum si apar in mod misterios si voteaza .Cam prea mare coincidenta sa fie 4 4 4
Înafară de acest user "Bane" ( http://www.worldofgothic.ro/forum/user-6945.html ) nu a mai fost nici un vot venit din 'afară'.
În rest, voturile s-au exprimat aici, în topic .. deci n-ar avea rost...Haha
Şi în plus a apărut o problemă atunci când l-am şters pe old nick din poll, neavând experienţă în editatul poll'urilor, am trecut participanţii şi voturile în notepad, după care am continuat, dar atunci când l-am şters pe old nick, a dispărut şi Bogdan cu voturile sale, iar când l-am reintrodus, cu tot cu voturile sale (2 avea), nu a mai apărut cine l-a votat. Unul ştiu sigur că a fost Terente, dar celălalt nu ştiu cine a fost .. în fine, am să-l fac public.
asa mai merge
Ionutzel a votat si pentru Bogdan si pentru Terente. Pana la urma pe cine alegi?
Mda, probabil că el a fost cel care a votat pe lângă Terente .. Haha Am văzut că a postat în prima pagină ... dar nu ştiu, vouă nu vi s-a părut puţin 'turmentat' aseară?Haha
Haha Am recunoscut ce s-a intamplat aseara. Lasa votul la Terente.
(01-13-2013, 06:49 PM)Zamolxis1 Wrote: [ -> ]mi-ar fi placut sa fie in romana.
As putea sa spun exact opusul despre restul creatiilor. Mi se parea mai normal sa fie in engleza pentru ca si jocul e in engleza. Ma rog, asta conteaza mai putin si ramanea la latitudinea fiecaruia ce limba foloseste, pe mine nu m-a deranjat ca au fost in romana, nu prea inteleg de ce tie nu ti-a placut ca a mea a fost in engleza.

Also, ce intelegeti mai exact prin felul in care trebuie sa arate o poezie? Suna ciudat, lol. A mea s-a vrut a fi un sonet, daca cumva va indus in eroare structura mai ciudata.

LE: @Ionutzel, pai parca mai ieri ma ftwieai.
Nu prea imi aduc aminte ce-am facut ieri...
Bogdan nu am spus ca nu imi place...doar am spus ca suna mai fain in romana. Dar cum e la indemana fiecaruia... Bun, problema cu poll-ul s-a rezolvat ca sa pot vedea rezultatele si prin urmare castigatorii.

Daca polul de mai sus e corect, inseamna ca Terente si roby vor trebui sa rezolve acel quiz, si sa posteze rezultatele.
Neh,
Terente locu I
Bogdan II
Si cica eu III.
Asa ar fi corect.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7