World of Gothic - Forum

Full Version: Gothic II: Cel mai bun
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ca nu este lasat in librarie sa studieze artele magiei?
Exact din acel motiv...saracul oier. Sad
Numeste 3 nume de femei din g2.
Sagitta,Rosa,Hilda.
Pe romana e mai simplu tu i aduni pe toti la port : Lee , Mitlen , Diego , Fierarul de la mercenari , Lester , Vatras si + un capitan la alegere . Dupa ai intrat in inelul de apa ca te-a bagat chiar Vatras si faceai o reuniune la han la taverna era acolo seful tavernei , te-a recunoscut si i ziceai sa faci reuniune pt ca ai fost primit daca va reamintiti la inceputul gothicului era Cavalorn care purta armura de apa . Deci ai facut reuniunea si Lares ala din port iti spunea sa mergi la Vatras . Vatras iti dadea misiunea sa-l Omori pe Raven . Daca la-ti ucis pe Dexter vedeti scrisoarea si vedeti unde dispar oamenii. O sa fac un screenshot sa vedeti taramul .
Intrebare : Ce a facut Raven cu disparutii orasului ?
Si inca o intrebare legat de femeile orasului spuneti o femeie disparuta din oras care credea ca paladinii sunt oribili.
(12-28-2011, 09:58 AM)Mitrut Wrote: [ -> ]Pe romana e mai simplu tu i aduni pe toti la port : Lee , Mitlen , Diego , Fierarul de la mercenari , Lester , Vatras si + un capitan la alegere . Dupa ai intrat in inelul de apa ca te-a bagat chiar Vatras si faceai o reuniune la han la taverna era acolo seful tavernei , te-a recunoscut si i ziceai sa faci reuniune pt ca ai fost primit daca va reamintiti la inceputul gothicului era Cavalorn care purta armura de apa . Deci ai facut reuniunea si Lares ala din port iti spunea sa mergi la Vatras . Vatras iti dadea misiunea sa-l Omori pe Raven . Daca la-ti ucis pe Dexter vedeti scrisoarea si vedeti unde dispar oamenii. O sa fac un screenshot sa vedeti taramul .

Ikr.
(12-28-2011, 09:58 AM)Mitrut Wrote: [ -> ]Intrebare : Ce a facut Raven cu disparutii orasului ?

I-a pus sa munceasca in minele de aur de pe Jarckhendar.
Carnage esti singurul care a ajuns acolo si vad ca tu ai ajuns si la chapter 6 . Dar raspunde la intrebare . Cine era fata disparuta din Oras care i ura pe paladini?
Lucia.
Excelent nu sunt singurul care a ajuns acolo . Pai o intrebare : Pe cine intalniti la hoti in tabara al doilea lider al hotilor dupa Raven era ? Incepe cu T . ( si mai puneti si voi intrebari )
L-ati cunoscut si in Gothic 1.
Inca o intrebare : Ce trebuia sa faci ca sa-i eliberezi pe sclavi? Si apropo pe pescarul Walter nu-l mai gasiti , e mortWink.
Thorus.