World of Gothic - Forum

Full Version: Gothic II: Cel mai bun
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Bun . si ca sa-i eliberezi pe sclavi?
Din cate imi amintesc trebuia sa ii atragi atentia sau sa il trimiti undeva pe Thorus.
Total gresit! Trebuia sa-l Omori pe Blodywin gardianul prizonierilor sa-i iei capul sa te duci la Thorus sa-i ceri aprobarea pt eliberarea sclavilor si sa te duci la gardian sa-i spui sa-i elibereze ca i-ai luat postul la ala care era sa fie asassinat nu mai stiu ce nume avea ca avea 2 garzi de corp l-ai omorat i-ai luat slujba si ai fost sef pe mina dupa Blodywin pana cand lai ucis si ai avut apoi Mina . Dupa ce i-ai eliberat si te-ai dus la unu sa-i zici ca-s liberi au plecat nuss unde . Si apoi te-ai dus in templu la Raven si erau 3 paznici la unu i-ai aratat capul lui Blodywin si te-a lasat sa treci . Ticalosul de Raven si-a facut copii ca zombie si i-ai omorat . Apoi trebuia sa-l cauti.
Ah..firar sa fie Haha. Am uitat de Bloodwin.
Mai sti misiunea aia de la Magicianul de Apa si misiunile lu Cronos ca trebuia sa cauti cele 5 case ale Liderilor alalora da pe toata mapa ca nici harta de la toata mapa naveam misiunea aia nici n-am facut-o am facut-o doar pe aia cu Tablitele care le vroia Cronos si aia cu Portalele ala care duce la Banditi ala care duce la Pirati amu nu mai stiu nici eu care unde ducea ..... aia care te ducea la templu ca sa te duci iar in oras , apoi s-o dus iarasi si Skip si Greg la treaba lui :| in mica lor insula ... ti-o dat misiunea sa omori banditii de langa turnu ala... nu mai stiu nici eu ce.
Intrebare : Cine a ajuns la chapter 6 de aiciHaha?
In realitate iti trebuie 80 h ca sa termini tot gothicul daca esti expert si daca esti incepator 120 h . Nu ca ai terminat de la chapter 3 si las-o balta .
(12-28-2011, 12:06 PM)Mitrut Wrote: [ -> ]Intrebare : Cine a ajuns la chapter 6 de aiciHaha?

Toti de pe forum Smile.
Bine gata cu vorba pune intrebari. E randul tau , eu am pus destule.

Mentioneaza cum le cheama pe două soţii din Gothic 2.
Unde este inelul lui Morgan?

Hilda sotia lui Lobart si Rosa/Lucia(cred) sotiile Judecatorului.?