World of Gothic - Forum
Nameless: Bun sau Rau? - Printable Version

+- World of Gothic - Forum (https://worldofgothic.ro/forum)
+-- Forum: The Colony (https://worldofgothic.ro/forum/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Discutii Gothice (https://worldofgothic.ro/forum/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Thread: Nameless: Bun sau Rau? (/showthread.php?tid=401)

Pages: 1 2 3

RE: Nameless: Bun sau Rau? - Z3R0 C00L - 07-09-2010

Bun ma, dc crezi ca vroia sa ajute peste tot? Bine , mai e si rau mai fura, mai omoara,mai killareste!

RE: Nameless: Bun sau Rau? - Edg - 07-09-2010

Depinde totusi cum jucam, adica, faci bine, dar poate doar pentru bani, pentru comori, nu cu intentia de a salva omenirea si asa mai departe.

RE: Nameless: Bun sau Rau? - alexstefan95 - 07-09-2010

Mda, prima oara cand am jucat Gothic 1 am omorat toata colonia, asa ca depinde de fiecare. Dar daca e sa ne limitam la storyline, atunci za hero e bun. Asta in G1 si 2, ca in Gothic 3 se duce tot daca te aliezi cu hashishinii sau cu orcii.

RE: Nameless: Bun sau Rau? - Szekemri - 07-10-2010

(07-09-2010, 10:32 PM)alexstefan95 Wrote: Mda, prima oara cand am jucat Gothic 1 am omorat toata colonia, asa ca depinde de fiecare. Dar daca e sa ne limitam la storyline, atunci za hero e bun. Asta in G1 si 2, ca in Gothic 3 se duce tot daca te aliezi cu hashishinii sau cu orcii.

chiar si cu innos, daca te aliezi, nameless devine rau, pentru ca omori toti orcii....deci esti om rau...

RE: Nameless: Bun sau Rau? - alexstefan95 - 07-10-2010

Nu esti Dalai Lama, paladinii sunt buni pentru ca lupta in numele binelui, daca te aliezi cu ei faci acelasi lucru.

RE: Nameless: Bun sau Rau? - Cryssalis - 07-10-2010

eu zic cai rau ,pentru ca in acest timp sa prefacut ca face bine ,pentru reputatia sa si pentru ca lumea sal creada bun:|.
Caracterul sau ascunde marsavia si rautatea fata de toate caracterele. El nu lupta pentru Innos sau Beliar el lupta pentru el.
Chiar el spune in Gothic 2 Notr Smile prin dialogul cu Raven. Deci eu zic cai rau Smile

RE: Nameless: Bun sau Rau? - Apocaliptio - 07-12-2010

(07-10-2010, 03:38 PM)Illidan Wrote: eu zic cai rau ,pentru ca in acest timp sa prefacut ca face bine ,pentru reputatia sa si pentru ca lumea sal creada bun:|.
Caracterul sau ascunde marsavia si rautatea fata de toate caracterele. El nu lupta pentru Innos sau Beliar el lupta pentru el.
Chiar el spune in Gothic 2 Notr Smile prin dialogul cu Raven. Deci eu zic cai rau Smile

defapt e impartial .... e cu addanos omu'

Iar in gothic 4 va deveni un rege avid de putere (posibil hipnotizat de sleeper)

Totusi e interesanta evolutia lui.
Gothic 1 ... Un Convict vai de capu lui care face tot ce i se spune
GOthic 2... Voce groasa , incepe sa devina ironic si mult mai increzator
Gothic 3... increzator in fortele proprii , ironic , nimeni nu il mai calca pe orgoliu,va mai amintiti conversatia cu Jack de la turn "Your' good " si el raspunde "i Know", sau rebelu ala de la templu din trelis ..."if i was your enemy you'l be dead already Wink.
Gothic 3 FG: Un patriotist (se comporta ca un adevarat conducator )
Gothic 4: Un rege avid de putere ..incercand sa cucereasca toate teritoriile .

RE: Nameless: Bun sau Rau? - Carnage - 07-12-2010

puterea corupe oamenii asa s-a intamplat si cu NH

RE: Nameless: Bun sau Rau? - octav007 - 08-03-2010

mie mi se pare ca e neutru omu' deoarece in g2 spre exemplu a devenit paladin(ma iau dupa imaginea originala a jocului) doar pt o scurta vreme a si zis...iar in g3 nu prea isi batea capu despre rebeli..chesti..razboi impotriva orcilor...deoarece plecase cu xardas in zonele nestiute..... poate in g3 fg s-a alaturat binelui iar in g4 a devenit obsedat de putere...

RE: Nameless: Bun sau Rau? - Carnage - 08-03-2010

am citi ndeva ca cik nh in gothic 4 nu e chiar el si poate il poseda cnv poate beliar dar nu mai stiu daca exisat zeii pt ca stiti adevaratul sf a lui G3