Poll: Bun sau rau?
You do not have permission to vote in this poll.
Bun
79.41%
27 79.41%
Rau
20.59%
7 20.59%
Total 34 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nameless: Bun sau Rau?
Bun ma, dc crezi ca vroia sa ajute peste tot? Bine , mai e si rau mai fura, mai omoara,mai killareste!
Daca iti place Gothic da click pe imagine
[Image: vfU3.gif] [Image: DQeK.gif]
replyReply
Depinde totusi cum jucam, adica, faci bine, dar poate doar pentru bani, pentru comori, nu cu intentia de a salva omenirea si asa mai departe.
replyReply
Mda, prima oara cand am jucat Gothic 1 am omorat toata colonia, asa ca depinde de fiecare. Dar daca e sa ne limitam la storyline, atunci za hero e bun. Asta in G1 si 2, ca in Gothic 3 se duce tot daca te aliezi cu hashishinii sau cu orcii.
replyReply
(07-09-2010, 10:32 PM)alexstefan95 Wrote: Mda, prima oara cand am jucat Gothic 1 am omorat toata colonia, asa ca depinde de fiecare. Dar daca e sa ne limitam la storyline, atunci za hero e bun. Asta in G1 si 2, ca in Gothic 3 se duce tot daca te aliezi cu hashishinii sau cu orcii.

chiar si cu innos, daca te aliezi, nameless devine rau, pentru ca omori toti orcii....deci esti om rau...
----------------Worldofgothic----------------
---------PLAY
replyReply
Nu esti Dalai Lama, paladinii sunt buni pentru ca lupta in numele binelui, daca te aliezi cu ei faci acelasi lucru.
replyReply
eu zic cai rau ,pentru ca in acest timp sa prefacut ca face bine ,pentru reputatia sa si pentru ca lumea sal creada bun:|.
Caracterul sau ascunde marsavia si rautatea fata de toate caracterele. El nu lupta pentru Innos sau Beliar el lupta pentru el.
Chiar el spune in Gothic 2 Notr Smile prin dialogul cu Raven. Deci eu zic cai rau Smile
replyReply
(07-10-2010, 03:38 PM)Illidan Wrote: eu zic cai rau ,pentru ca in acest timp sa prefacut ca face bine ,pentru reputatia sa si pentru ca lumea sal creada bun:|.
Caracterul sau ascunde marsavia si rautatea fata de toate caracterele. El nu lupta pentru Innos sau Beliar el lupta pentru el.
Chiar el spune in Gothic 2 Notr Smile prin dialogul cu Raven. Deci eu zic cai rau Smile

defapt e impartial .... e cu addanos omu'

Iar in gothic 4 va deveni un rege avid de putere (posibil hipnotizat de sleeper)

Totusi e interesanta evolutia lui.
Gothic 1 ... Un Convict vai de capu lui care face tot ce i se spune
GOthic 2... Voce groasa , incepe sa devina ironic si mult mai increzator
Gothic 3... increzator in fortele proprii , ironic , nimeni nu il mai calca pe orgoliu,va mai amintiti conversatia cu Jack de la turn "Your' good " si el raspunde "i Know", sau rebelu ala de la templu din trelis ..."if i was your enemy you'l be dead already Wink.
Gothic 3 FG: Un patriotist (se comporta ca un adevarat conducator )
Gothic 4: Un rege avid de putere ..incercand sa cucereasca toate teritoriile .
replyReply
puterea corupe oamenii asa s-a intamplat si cu NH
[Image: 242idki.png]
replyReply
mie mi se pare ca e neutru omu' deoarece in g2 spre exemplu a devenit paladin(ma iau dupa imaginea originala a jocului) doar pt o scurta vreme a si zis...iar in g3 nu prea isi batea capu despre rebeli..chesti..razboi impotriva orcilor...deoarece plecase cu xardas in zonele nestiute..... poate in g3 fg s-a alaturat binelui iar in g4 a devenit obsedat de putere...
replyReply
am citi ndeva ca cik nh in gothic 4 nu e chiar el si poate il poseda cnv poate beliar dar nu mai stiu daca exisat zeii pt ca stiti adevaratul sf a lui G3
[Image: 242idki.png]
replyReply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Gothic IV: Nameless insetat de putere Alex* 20 7,956 03-31-2011, 09:10 PM
Last Post: yukimura
  Personalitatea lui Nameless Faby 14 5,522 01-09-2010, 04:26 PM
Last Post: Buckingham

Forum Jump:

Users browsing this thread: 12 Guest(s)