![]() |
Pesterile din Khorinis - Printable Version +- World of Gothic - Forum (https://worldofgothic.ro/forum) +-- Forum: The Colony (https://worldofgothic.ro/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Discutii Gothice (https://worldofgothic.ro/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Thread: Pesterile din Khorinis (/showthread.php?tid=595) |
Pesterile din Khorinis - thegman - 04-07-2010 M-am intors in Khorinis dupa ce am omorat 2 dragoni si m-am hotarat sa umblu prin pesteri ( am harta aia cu pesterile ) ca sa gasesc stone tablets ( mai ales dalea de str ) . Am gasit chestii interesante prin toate , dar nu cine stie ce ... 1.cea mai din nord pestera ( aia de langa podul care duce spre trollul negru ) mi s-a parut interesanta pentru ca am gasit intr-o camera un fel de altar unde era un cufar care se deschide doar cu cheia , care nu stiu unde e . 2.In pestera de langa scarile care duc spre stonehenge-ul unde s-a facut ritualul de activare a puterii ochiului lui innos l-am gasit pe Merdarion mort :| 3. In pestera din valea lui lester e un ou de dragon . Ce pesteri interesante stiti si voi pe-acolo si explicati-mi si mie care e traba cu (1) si (2) ? RE: Pesterile din Khorinis - Carnage - 04-07-2010 la prima nu stiu la ce te referi dar la a doua iti pot raspunde merdarion e pus acolo din anumite motive pentru ca sa nu se intalneasca 2 merdarioni si sa vb ![]() adica milten e mort fiindca stii ca te intalneai cu el in vm in manastire apoi la cap 3 park se duce la manastirea de foc din khorinis si milten din VM trebuie sa dispara si atunic il omoara automat jocul la fel si cum e diego so gorn cand parasesc VM si ii muta intro pestera pt a nu fi descoperiti..........decat doar de niste curiosi ![]() RE: Pesterile din Khorinis - thegman - 04-07-2010 Prima e pestera unde sunt 2 minecrawler si 2 minecrawler warrior ( parca ) ... O gasesti in felul urmator: te duci la troll-ul negru ( ala care e marcat pe harta ) , traversezi podul ( e un singur pod pe acolo si il poti vedea pe harta ) ; acum mergi tot inainte pana o sa ai in drapta o statuie a lui innos ( ca sa stii ca esti pe drumul cel bun) . Acum te uite pe harta cu pesterile si intrii in pestera cea mai apropiata . Daca nu ai harta , dupa ce ai traversat podul , mergi tot inainte , a.i. sa ai statuia lui innos in dreapta si intrii in pestera . Cand esti acolo , daca tii stanga , o sa gasesti o camera interesanta , unde se afla un cufar inchis , care se deschide doar cu cheia . Daca nu stii pestera ...zi-mi si mie pesteri interesante pe acolo ... cu lucruri interesante . RE: Pesterile din Khorinis - Carnage - 04-08-2010 a gata mam prins pai cufarul ala e inconjurat de niste stalpi albastri ca o aura nu?pai cufarul acela il poti deschide doar daca esti novice. Sa-ti explic mai pe indelete ![]() RE: Pesterile din Khorinis - thegman - 04-08-2010 ok... Ms ![]() RE: Pesterile din Khorinis - Raven - 04-21-2010 stiu eu o pestera...langa situl arheologic al magicienilor (in khorinis) este o pestera pe acolo in ea se afla 1 sau 2 culoare, in unul nu stiu exact ce e (n-am fost pe acolo ![]() vezi ca daca il deschizi pietrele se transforma in stone golemi si...sunt vreo 6 ![]() RE: Pesterile din Khorinis - Carnage - 04-21-2010 da il stiam de mult RE: Pesterile din Khorinis - Tibby - 05-02-2010 Ca tot veni vorba de pesteri, acum 2 zile am descoperit o noua pestera (pentru mine), desi joc gothic de ceva ani nu o mai vazusem pana acum. Pestera se afla in spatele casei lui Dexter (seful banditilor din Khorinis) Nu este cea cu minecrawleri, este o carare prin spatele casei lui, dupa niste tufisuri destul de mari. Pentru mine a fost a supriza destul de placuta sa o gasesc, doar dupa atata timp de jucat. PS: desi nu prea postez pe aici, citesc forumurile din cand in cand Salut RE: Pesterile din Khorinis - Z3R0 C00L - 05-02-2010 Si eu aia din prostie am descoperit-o! RE: Pesterile din Khorinis - Shoody - 05-02-2010 Ce se gaseste in ea? |