Threads: 10
M-am intors in Khorinis dupa ce am omorat 2 dragoni si m-am hotarat sa umblu prin pesteri ( am harta aia cu pesterile ) ca sa gasesc stone tablets ( mai ales dalea de str ) . Am gasit chestii interesante prin toate , dar nu cine stie ce ...
1.cea mai din nord pestera ( aia de langa podul care duce spre trollul negru ) mi s-a parut interesanta pentru ca am gasit intr-o camera un fel de altar unde era un cufar care se deschide doar cu cheia , care nu stiu unde e .
2.In pestera de langa scarile care duc spre stonehenge-ul unde s-a facut ritualul de activare a puterii ochiului lui innos l-am gasit pe Merdarion mort :|
3. In pestera din valea lui lester e un ou de dragon .
Ce pesteri interesante stiti si voi pe-acolo si explicati-mi si mie care e traba cu (1) si (2) ?
Threads: 10
04-07-2010, 08:23 PM
(This post was last modified: 04-07-2010, 08:26 PM by thegman.)
Prima e pestera unde sunt 2 minecrawler si 2 minecrawler warrior ( parca ) ... O gasesti in felul urmator:
te duci la troll-ul negru ( ala care e marcat pe harta ) , traversezi podul ( e un singur pod pe acolo si il poti vedea pe harta ) ; acum mergi tot inainte pana o sa ai in drapta o statuie a lui innos ( ca sa stii ca esti pe drumul cel bun) . Acum te uite pe harta cu pesterile si intrii in pestera cea mai apropiata .
Daca nu ai harta , dupa ce ai traversat podul , mergi tot inainte , a.i. sa ai statuia lui innos in dreapta si intrii in pestera . Cand esti acolo , daca tii stanga , o sa gasesti o camera interesanta , unde se afla un cufar inchis , care se deschide doar cu cheia .
Daca nu stii pestera ...zi-mi si mie pesteri interesante pe acolo ... cu lucruri interesante .
Threads: 11
stiu eu o pestera...langa situl arheologic al magicienilor (in khorinis) este o pestera pe acolo
in ea se afla 1 sau 2 culoare, in unul nu stiu exact ce e (n-am fost pe acolo
) dar in celalalt sunt niste pietre pe jos si un cufar cu "Ring of invicibility".
vezi ca daca il deschizi pietrele se transforma in stone golemi si...sunt vreo 6
May you be half an hour in heaven before the devil knows you're dead.
Back from the dead. Not alive yet though.
Threads: 3
Ca tot veni vorba de pesteri, acum 2 zile am descoperit o noua pestera (pentru mine), desi joc gothic de ceva ani nu o mai vazusem pana acum.
Pestera se afla in spatele casei lui Dexter (seful banditilor din Khorinis)
Nu este cea cu minecrawleri, este o carare prin spatele casei lui, dupa niste tufisuri destul de mari.
Pentru mine a fost a supriza destul de placuta sa o gasesc, doar dupa atata timp de jucat.
PS: desi nu prea postez pe aici, citesc forumurile din cand in cand
Salut
Threads: 36
Si eu aia din prostie am descoperit-o!
Daca iti place Gothic da click pe imagine