12-06-2012, 12:56 PM
Nu prea am tinut cont de regulile stabilite, am incercat mai mult sa descriu o stare sufleteasca. Dar m-am tinut de cuvant, pentru ca am promis.
A fost odată ca niciodată... - Discuţii generale
|
12-06-2012, 12:56 PM
Nu prea am tinut cont de regulile stabilite, am incercat mai mult sa descriu o stare sufleteasca. Dar m-am tinut de cuvant, pentru ca am promis.
12-07-2012, 01:33 AM
Foarte bine ca nu ai tinut cont de reguli. Oricum aveau un scop mai mult indrumator. Important e sa fim cat mai creativi si, cum ai facut si tu, sa punem suflet in ceea ce scriem.
11-09-2013, 09:27 PM
Frumos inceputul. O intrebare: daca faceti ceva in genul Hanului Ancutei, va veti aduna toti la o masa si veti incepe sa povestiti? si tot ce a fost pana acum, este o introducere in actiune?
Laws are like medicine: They generally cure an evil by a lesser or a passing evil.
11-09-2013, 09:45 PM
(11-09-2013, 09:27 PM)cornel Wrote: Frumos inceputul. O intrebare: daca faceti ceva in genul Hanului Ancutei, va veti aduna toti la o masa si veti incepe sa povestiti? si tot ce a fost pana acum, este o introducere in actiune? Da, cred ca ce a fost pana acum pe acolo a fost un fel de introducere al nostru in poveste. Sincer, recunosc ca e prima data cand citesc povestea si ce se intampla acolo. Mi s-a parut tare si am inceput si eu sa scriu. |
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
A fost odată ca niciodată... | Bogdan | 3 | 2,458 |
11-09-2013, 05:40 PM Last Post: Szekemri |