Threads: 8
11-04-2015, 11:24 PM
(This post was last modified: 11-04-2015, 11:25 PM by soul of darkness.)
Mie mi-a placut, mai ales evolutia personajelor si efectul drogurilor, la trailer am vazut la multi ca e urat, ca e horror, n-am idee ce e horror la asta, asa e dependenta de droguri, mai ales la cele tari, stiu persoane si nu pot sa scape de dependenta.
Ce nu ti-a placut la film?
Threads: 8
11-05-2015, 03:10 PM
(This post was last modified: 11-05-2015, 03:17 PM by soul of darkness.)
Pai a intrebat-o Harry:"Cine face misto de tine?"
Eu ma gandeam ca a fost ceva in mintea ei ca sa aiba un motiv sa fie fericita, si scrisoarea tot trimisa de ea, postasul nu ii dadea nicidoata raspunsul celor de la emisiune.
In final cred ca Tyrone are cele mai mari sanse sa scape, e intreg, in puscarie unde nu o sa mai poate sa se mai drogheze si cand o sa iasa poate sa se reabiliteze, saraca Sara Goldfarb nu mai are nicio sansa, are creierul facut zob de medicamentele alea si tratamentul doctorilor, Marione o sa continue sa se prostitueze pentru marfa, cum a fost scena aia de la final, cand sta in canapea si strange punga cu marfa in brate si nu in ultimul rand Harry care a ramas fara un brat dar are sanse sa se reabiliteze dupa ce o sa iasa si el de la puscarie si poate sa o salveze si pe Marione?