Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gothic Remake Demo: Nyras Prologue - in limba romana
Salutare!
Dupa lansarea "Gothic Remake Demo: Nyras Prologue"  din luna Februarie 2025, saptamana trecuta a venit un update din partea developerilor ca un mic raspuns la feedback-ul adunat din partea comunitatii fanilor Gothic la demo.

Link la changelog: https://thqnordic.com/article/update-nyr...-changelog

Intre timp, dupa lansarea din februarie, eu impreuna cu inca 3 persoane, am lucrat sa impreuna sa facem ceva frumos pentru toata comunitatea actuala sau viitoare de fani Gothic din Romania - am facut o traducere a textului in limba romana pentru intreg Gothic Remake Demo: Nyras Prologue.

Mare mi-a fost mirarea sa aflu ca cei de la Alkimia (n.r. Gothic Remake devs.) au introdus in acest update si traducerea noastra.

Asa ca daca doriti puteti da o incercare demo-ul este gratuit si poate fi testat Steam, las link aici https://store.steampowered.com/app/3448280

Pentru a selecta limba romana intrati in "Settings">"Game" si alegeti la "Text language" Romania.

Orice feedback, privind traducerea textului in limba romana, este binevenit!

Awaken!
replyReply
Pacat ca cerintele de sistem sunt absurd de mari. Sper sa optimizeze serios versiunea finala, altfel il vor juca vreo 3-4 oameni.
replyReply
(05-16-2025, 10:37 PM)Kristi Wrote: Pacat ca cerintele de sistem sunt absurd de mari. Sper sa optimizeze serios versiunea finala, altfel il vor juca vreo 3-4 oameni.

Asta ziceam și eu, speram să îmi meargă acceptabil pentru a-l încerca, dar de unde. Poate am rămas eu în urmă cu sistemul. :d
----------------Worldofgothic----------------
---------PLAY
replyReply
(05-16-2025, 09:45 PM)Cyrus35 Wrote: Salutare!
Dupa lansarea "Gothic Remake Demo: Nyras Prologue"  din luna Februarie 2025, saptamana trecuta a venit un update din partea developerilor ca un mic raspuns la feedback-ul adunat din partea comunitatii fanilor Gothic la demo.

Link la changelog: https://thqnordic.com/article/update-nyr...-changelog

Intre timp, dupa lansarea din februarie, eu impreuna cu inca 3 persoane, am lucrat sa impreuna sa facem ceva frumos pentru toata comunitatea actuala sau viitoare de fani Gothic din Romania - am facut o traducere a textului in limba romana pentru intreg Gothic Remake Demo: Nyras Prologue.

Mare mi-a fost mirarea sa aflu ca cei de la Alkimia (n.r. Gothic Remake devs.) au introdus in acest update si traducerea noastra.

Asa ca daca doriti puteti da o incercare demo-ul este gratuit si poate fi testat Steam, las link aici https://store.steampowered.com/app/3448280

Pentru a selecta limba romana intrati in "Settings">"Game" si alegeti la "Text language" Romania.

Orice feedback, privind traducerea textului in limba romana, este binevenit!

Awaken!

That was cool! Am văzut și eu lista de modificări și apoi i-am spus soției că îl știu pe Cyrus, haha. Dacă o să fie lansat și jocul full cu traducere ar fi ceva pentru fanii din România. Ar atrage multă lume.
----------------Worldofgothic----------------
---------PLAY
replyReply
(05-16-2025, 10:37 PM)Kristi Wrote: Pacat ca cerintele de sistem sunt absurd de mari. Sper sa optimizeze serios versiunea finala, altfel il vor juca vreo 3-4 oameni.

Deci la minim si recomandat cere procesor gen 7 si la memorie ram 32GB, nu ma mira deoarece folosesc UE5 si pentru randarea unor chestii ai nevoie de echipament serios acum depinde si cum iti place grafica unui joc. Eu personal la default, ma intereseaza povestea jocului si cat de mult ma atrage sa il joc.
Inca nu am cumparat jocul, doar am jucat varianta DEMO sa vad cum este dar intentionez sa cumpar Gothic 1 Remake Collector's Edition pentru CD-urile fizice.

Eu sunt deja pregatit cu un sistem:
[Image: CqXpauL.png]

Sunt fan inrait Gothic de prin 2007 ca in 2006 mi-au bagat ai mei internet de "cartier" (ODC, mirc etc), eram pe afara cu un prieten si imi zice daca vreau sa incerc un joc ca este prea plictisitor pe counter-strike. Vine cu astea doua CD-uri la mine si instalam jocul, imi explica ca are niste controale mai ciudate si mi-a aratat putin pe acolo mi-a explicat taberele si am inceput sa ma joc. Dupa atatia ani inca am CD-urile de la el in stare perfecta sa zic asa, eu nici nu mai stiam de ele le gasisem tatal meu in vechea mea camera. Din cate stiu jocul a fost cumparat undeva prin 2005 de la revista Level!

[Image: hOm7ue3.jpeg]
replyReply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Gothic Remake Szekemri 69 34,482 10-04-2026, 09:24 AM
Last Post: Szekemri
  Gothic 1 Remake — English notes for early LP, trainers, lockpicking gothic1remakegame.com 0 361 06-10-2026, 11:42 AM
Last Post: gothic1remakegame.com

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)