Poll: Bun sau rau?
You do not have permission to vote in this poll.
Bun
79.41%
27 79.41%
Rau
20.59%
7 20.59%
Total 34 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nameless: Bun sau Rau?
(07-12-2010, 01:19 PM)Apocaliptio Wrote:
(07-10-2010, 03:38 PM)Illidan Wrote: eu zic cai rau ,pentru ca in acest timp sa prefacut ca face bine ,pentru reputatia sa si pentru ca lumea sal creada bun:|.
Caracterul sau ascunde marsavia si rautatea fata de toate caracterele. El nu lupta pentru Innos sau Beliar el lupta pentru el.
Chiar el spune in Gothic 2 Notr Smile prin dialogul cu Raven. Deci eu zic cai rau Smile

defapt e impartial .... e cu addanos omu'

Iar in gothic 4 va deveni un rege avid de putere (posibil hipnotizat de sleeper)

Totusi e interesanta evolutia lui.
Gothic 1 ... Un Convict vai de capu lui care face tot ce i se spune
GOthic 2... Voce groasa , incepe sa devina ironic si mult mai increzator
Gothic 3... increzator in fortele proprii , ironic , nimeni nu il mai calca pe orgoliu,va mai amintiti conversatia cu Jack de la turn "Your' good " si el raspunde "i Know", sau rebelu ala de la templu din trelis ..."if i was your enemy you'l be dead already Wink.
Gothic 3 FG: Un patriotist (se comporta ca un adevarat conducator )
Gothic 4: Un rege avid de putere ..incercand sa cucereasca toate teritoriile .

man mai joaca odata gothic 2 notr si vezi ca el spune ca nu lupta pentru zei ci pentru fortele proprii
replyReply
nameless seamana cu xardas, adica el incearca sa iasa cu bine din prapastia creata de cei 2 zei, so to speak
si in plus de aia-i RPG jocu, pt ca poate fi bun sau rau
May you be half an hour in heaven before the devil knows you're dead.

Back from the dead. Not alive yet though.
replyReply
Gothic 1 si 2 nu prea ai de ales asa mulT1 In gothic 3 se vede ca ai de ales
Daca iti place Gothic da click pe imagine
[Image: vfU3.gif] [Image: DQeK.gif]
replyReply
pai in gothic 1 si gothic 2 innos de are la mana adik esti intrun fel sub ordinea lui fiindca tu esti the chosen one iar in gothic 3 se rupe aceasta legatura intre tine si innos si poti alege ce vrei tu
[Image: 242idki.png]
replyReply
Asta depinde in special de jucator. Pt mine el e 50-50, neutru.
Fighting back!...
replyReply
E bun. la suflet.
----------------Worldofgothic----------------
---------PLAY
replyReply
Mie imi place sa fiu bun tot timpul, cand fac ceva rau in joc ma simt prost lol.
[Image: 242idki.png]
replyReply
Singurul defect al meu în seria Gothic, a fost acela că mi-au cam plăcut furtișagurile(sunt maestru la furișat în case și golit tot, inclusiv cufere); în rest prea multe stricăciuni și rele nu am provocat
În Gothic 1 mi-a făcut plăcere să curăț castelul din Old Camp de leneși, nesimțiți, profitori etc., dar și New Mine-u de aceeași băieți cucuieți, locuitori ai Old Camp-ului
În Gothic 2 am închis 2-3 oameni, mai mult pentru bani la începutul jocului
Iar în Gothic 3 am fost de partea lui Innos, ajutând rebelii să își recapete orașele(uram orcii încă din G1), i-am ajutat pe nomazi cu același lucru(hashishin-ii păreau prea încrezători și în plus erau aliații orcilor) și am curățat Nordmarul de orci(care nu aveau ce căuta acolo, părerea mea)
Aș putea spune că am fost răutăcios(am furat, am închis oameni și am omorât mulți alții) sau un luptător al dreptății(Myrtana aparținea oamenilor, Varantul nomazilor și Nordmarul oamenilor; eu doar am restabilit ordinea existentă de mii de ani)
replyReply
(08-20-2011, 04:34 AM)oldfarmer Wrote: Singurul defect al meu în seria Gothic, a fost acela că mi-au cam plăcut furtișagurile(sunt maestru la furișat în case și golit tot, inclusiv cufere); în rest prea multe stricăciuni și rele nu am provocat
În Gothic 1 mi-a făcut plăcere să curăț castelul din Old Camp de leneși, nesimțiți, profitori etc., dar și New Mine-u de aceeași băieți cucuieți, locuitori ai Old Camp-ului
În Gothic 2 am închis 2-3 oameni, mai mult pentru bani la începutul jocului
Iar în Gothic 3 am fost de partea lui Innos, ajutând rebelii să își recapete orașele(uram orcii încă din G1), i-am ajutat pe nomazi cu același lucru(hashishin-ii păreau prea încrezători și în plus erau aliații orcilor) și am curățat Nordmarul de orci(care nu aveau ce căuta acolo, părerea mea)
Aș putea spune că am fost răutăcios(am furat, am închis oameni și am omorât mulți alții) sau un luptător al dreptății(Myrtana aparținea oamenilor, Varantul nomazilor și Nordmarul oamenilor; eu doar am restabilit ordinea existentă de mii de ani)

Nu se poate face nimic, bine sau rau, fara sacrificiu. Cred ca multi dintre noi au jucat Gothic si alte rpg-uri intr-un stil mai "spy", "rogue", "assassin" sau cum vreti sa ii ziceti. Uneori omul din umbra, mai mult agil decat puternic poate fi un pericol mult mai mare. Probabil de multe ori in jocuri ati zis ca liderul, care e mai periculos, ar fi bine sa fie primul eliminat, dar ca warrior trebuia sa te arunci prin toata armata sa ajungi la el, insa cu un arc bun sau cu niste tehnici de furisare puteai ajunge la el mai intai. Ca mage... aici e la fel treaba, poti fi un "warrior mage" care intra cu fireball-uri si invoca creaturi in lupta, sau un "rogue mage", cum joc eu (ma folosesc de magii puternice precum meteor sau asa ceva pentru a ucide mai intai shamanii, arcasii, arbaletistii, care sunt mereu o problema cand te confrunti cu 20 de orci razboinici.
replyReply
este bun ca este "alesul lui Innos"

Laws are like medicine: They generally cure an evil by a lesser or a passing evil.
replyReply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Gothic IV: Nameless insetat de putere Alex* 20 7,954 03-31-2011, 09:10 PM
Last Post: yukimura
  Personalitatea lui Nameless Faby 14 5,522 01-09-2010, 04:26 PM
Last Post: Buckingham

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)