Threads: 29
Eu am mai simtit si sete de sange vazand asa de multi orci cu corturi instalate frumos in jurul castelului, am stiut ca o sa dureze ceva pana o sa incep sa tai prin ei. Intre timp, cat am vizitat cele 3 mine am crezut ca dupa orice copac se ascund niste snapperi gata sa sara pe mine si sa ma faca mic-dejun, si asa s-a intamplat de cateva ori...
Threads: 1
imi parea rau cand am vazut cum era catapulta aia orca infipta in castel....si cand vedeam totzi copacii de pe camp fara frunze(arsi de dragoni)...mi-am dat seama ce najpa a fost akolo cand au atacat inamicii...
04-23-2008, 02:48 PM
(This post was last modified: 04-23-2008, 02:49 PM by Alex*.)
Ala era parca un berbec urias infipt in zid, si da, era foarte naspa (dar nu mi-e mila de toate victimele arse mwhahahahahahahaha) - dupa cum am vazut si in filmuletul cu atacul dragonilor.
app.....mi-a plakut foarte mult faza din VOM in care.....bn...cand te duci sa ucizi dragonu' de gheatza din Nord....este undeva o pestera cu nijte banditzi...si langa acea pestera mai e una cu nijte goblini...ei...in pestera aia de la goblini...se afla un Chest...cand il deschizi...ce se aude baietzi??? si ce apare???ia sa va vad....
frate...crede-ma ca jucam la 3 noaptea....cu patura in geam sa nu ma deranjeze lumina de la neoanele de afara...si era bezna in camera....si ce-i culmea ca si in joc era noapte...si cand am auzit urletu' ala si "hrashcait-ul"..ala de sabie.....frate...m-am sculat de la PC si am fugit la 3 metri de comp..si stateam aja si ma uitam sa vad ce se intampla....dar cand am vazut ca era Orc....aaaaaaa....poi treci la tata...load game.....m-am dus la chest...and killed him...
Deci chiar nu mi-a placut in VoM in cap 2... pericolul ma pandea tot timpul, un coleg de-al meu mai imi si spune ca un lurker, sau snapper nu mai stiu, l-a bagat intr-o pestera si l-a omorat pentru ca mai apoi sa-l mance. Poate a exagerat... da' de atunci merg tot timpul pe acolo cu arbaleta/arcul/scrollul in mana sa vad ce-i in fata.