Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 4.5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Garzi sau Templieri?
Mages rock!Prima data m-am inrolat la magi!Dar dintre garzi si templieri as alege garzi(i'm a old camp kinda' guy)
Ia Ia Cthulhu nal fatang!!!!!
replyReply
pai normal povestea ar fii sa te faci Guard....ca sa fii tradat dar ar fii cam sec sa ai o singura optiune...
replyReply
templier este cel mai misto sa fii pentru poti avea putere si o arma foarte buna dar poti invata si pana la circle 4 si poti face multe magii dar si magicianul e tare
[Image: 242idki.png]
replyReply
mda cel mai bun cred ca e mage-ul...mai ales "uriziel's wave of death" Grin
May you be half an hour in heaven before the devil knows you're dead.

Back from the dead. Not alive yet though.
replyReply
(02-05-2010, 02:04 PM)Maddog Wrote: Guarzi sunt niste hoti care au fost adusi in VOM pt ca au comis o crima care sau alaturat lui Gomez si sunt niste antipatici care iti cer bani ca sa te protejeze iar daca nu platesti pune convinctii pe tine .
Templierii precum novice si guru sunt niste prosti care se drogeaza si cred in sleeper si in ala care la invocat pe sleeper adica beliar Tongue
Deci mai bine Rogue sau Mercenar Wink

Maddog cum sati spun eu ,totii care au fost inchisi au fost niste hotii exceptie fac magicienii Smile
replyReply
daca ai observat trainingu' in 1 hand sword e mai ieftin la mercenari..mult mai ieftin
replyReply
mai...deci runa uriziel bate tot Grin
May you be half an hour in heaven before the devil knows you're dead.

Back from the dead. Not alive yet though.
replyReply
da rupe tot nasol este timpul de incarcare deci intai faci cu ice wave apoi cu ring of death Wink
[Image: 242idki.png]
replyReply
Templieri toata ziua pt armor si Sect este un loc linistit, ferit de invazii, daca te urci pe casele pe piloni.
Fighting back!...
replyReply
Templieri. LONG LIVE THE LOONIES!!!
----------------Worldofgothic----------------
---------PLAY
replyReply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)