Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gothic - forgettable???
Am deschis acest thread ca sa aflu parerea voastra in legatura cu urmatoarea intrebare: Crezi ca peste cateva zeci de ani iti vei aminti de jocul Gothic???atunci cand vei avea acasa 10 copii si o sotie si altele...
----------------Worldofgothic----------------
---------PLAY
replyReply
normal
imi voi aminti de gothic mereu (de buguri mai ales Grin)
plus ca peste zece ani gothic va deveni un clasic al genului, dorit de toti amatorii de RPG (inclusiv eu)
May you be half an hour in heaven before the devil knows you're dead.

Back from the dead. Not alive yet though.
replyReply
Cred ca da...cred ca o sa-mi amintesc,nu stiu sigur...
I have a job to do, I must finish it even I don't want to make it.
replyReply
Pai, acum e usor sa spunem ca vom juca Gothic si la 80 de ani, dar sunt sigur ca atunci vom fi alti oameni, vom gandi altfel, asa ca nu cred ca are rost sa ne dam cu parerea despre viitor.
replyReply
(07-25-2010, 05:38 PM)Necro Wrote: Pai, acum e usor sa spunem ca vom juca Gothic si la 80 de ani, dar sunt sigur ca atunci vom fi alti oameni, vom gandi altfel, asa ca nu cred ca are rost sa ne dam cu parerea despre viitor.

Cred ca ai dreptate ca intotdeauna,Necro!Wink
I have a job to do, I must finish it even I don't want to make it.
replyReply
la 80 de ani o sa fim ceva de genu:
"mai am 10 secunde de trait, acum termin gothic 23, mai am putin...acum ajung...termin ultimul quest...inca putin...aaaaaarghh (infarct)"
apoi din rai (sau iad, dupa caz):
"aw fuck mai aveam doar sa dau click pe optiunea de dialog Sad si terminam Sad"
May you be half an hour in heaven before the devil knows you're dead.

Back from the dead. Not alive yet though.
replyReply
(07-25-2010, 05:38 PM)Necro Wrote: Pai, acum e usor sa spunem ca vom juca Gothic si la 80 de ani, dar sunt sigur ca atunci vom fi alti oameni, vom gandi altfel, asa ca nu cred ca are rost sa ne dam cu parerea despre viitor.

cum sa nu aiba rost sa vorbim despre viitor??asta e cel mai important...cel mai rau e sa vorbim despre trecut...

eu sigur nu voi uita de Gothic, deoarece hard-ul asta il voi tine undeva in siguranta (de pe el nu sterg niciodata Gothicurile si unele filme), iar primul joc pe care il vor juca "puradeii" mei asta va fi (asa invata si ei engleza de mici si altele)
---------PLAY
replyReply
Nu cred ca as putea sa uit Gothic-ul vreodata, chiar daca intr-o zi voi deveni prea ocupat cu familie, copii, servici si nu voi mai avea timp de jocuri, Gothic mi-a marcat jumatate de copilarie, e jocul care m-a ajutat sa invat limba engleza, e jocul care m-a facut sa ma apropii de unii oameni, e jocul care mi-a deschis imaginatia, deci clar, imi voi aminti de Gothic si daca ar fi sa am o amnezie Haha. Adica, zau asa, cred ca Gothic a participat la formarea caracterului nostru (ma refer la adevaratii iubitori ai jocului care au reusit sa termine macar unul din ele de minim 6, poate 10 ori).
replyReply
(07-25-2010, 06:30 PM)Pepe_the_shepherd Wrote: cum sa nu aiba rost sa vorbim despre viitor??asta e cel mai important...cel mai rau e sa vorbim despre trecut...

Nu are rost sa vorbim despre viitor pentru ca nu stim ce se va intampla atunci. Iar despre trecut putem vorbi foarte usor pentru ca avem la dispozitie toate datele despre el.
replyReply
(07-26-2010, 10:50 AM)Necro Wrote:
(07-25-2010, 06:30 PM)Pepe_the_shepherd Wrote: cum sa nu aiba rost sa vorbim despre viitor??asta e cel mai important...cel mai rau e sa vorbim despre trecut...

Nu are rost sa vorbim despre viitor pentru ca nu stim ce se va intampla atunci. Iar despre trecut putem vorbi foarte usor pentru ca avem la dispozitie toate datele despre el.

Nu stim dar ne putem imagina si putem influenta anumite chestii, cum ar fi uitarea/neuitarea acestui joc...prin anumite metode...iar despre trecut, nu prea avem noi chiar atatea date...maxim din ultimii 10 ani, ca de mai mult timp nu tinem noi minte foarte multe....
---------PLAY
replyReply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Gothic Remake Szekemri 62 12,863 09-30-2024, 09:35 PM
Last Post: Patrunjelu'
  20 ani de Gothic 2 Cyrus35 0 792 11-27-2022, 09:05 PM
Last Post: Cyrus35
  Să jucăm Gothic 1 pentru prima dată - 2018 FrenzyRageQuit 2 2,506 02-09-2018, 10:33 PM
Last Post: FrenzyRageQuit
  Gothic 2 Gold Edition problema ZeKo 3 3,054 07-05-2017, 10:04 PM
Last Post: ZeKo
  gothic 4 probleme cu incarcarea salvarilor danclaudiu95 2 2,478 06-27-2017, 09:21 PM
Last Post: cornel
  Download Gothic iReal2015 2 2,504 12-18-2016, 10:25 PM
Last Post: iReal2015
  Gothic 2 - Nelamuriri simba10 0 1,779 11-16-2016, 12:01 AM
Last Post: simba10
  Gothic 2 Velaya directX in romana Grim 4 3,159 10-30-2016, 10:24 AM
Last Post: Grim
  Gothic III Forsaken Gods in limba romana Grim 2 2,627 10-15-2016, 02:44 PM
  Gothic 3 CM 3.0+Quest Pack in limba romana Grim 12 6,548 10-08-2016, 10:21 AM

Forum Jump: