Threads: 36
08-16-2011, 01:34 AM
(This post was last modified: 08-16-2011, 09:27 AM by Carnage.)
M-am gandit ca aratam cum este Xardax cu adevarat..adica propun sa spunem tot despre el.
am sa incep eu:Xardax este un magician care invoca monstri cu puteri care nu ii apartin lui ci zeului Beliar,sa folosit tocmai de la inceput de tine sa faci treaba murdara:sa il ucizi pe sleeper,sa omori dragonul nemort,sa distrugi artefactele pe care le-ai cautat foarte mult timp,sa ii omori pe Zuben si Robah,etc.
(eu l-am vazut ca un ticalos astept sa vad cum il vedeti voi)
Laws are like medicine: They generally cure an evil by a lesser or a passing evil.
Threads: 201
Xardas, un magician intelept, care a plecat din Circle of fire pentru a-si cultiva cunostintele, alegerea lui dovedindu-se una inteligenta. Altfel el ar fi fost la fel de mort ca si Corristo. Toate lucrurile pe care le-a facut, desi poate parea rele la inceput s-au dovedit fapte facute pentru omenire.
Threads: 54
08-16-2011, 10:27 AM
(This post was last modified: 08-16-2011, 01:07 PM by Szekemri.)
(08-16-2011, 10:14 AM)Terente Wrote: Xardas, un magician intelept, care a plecat din Circle of fire pentru a-si cultiva cunostintele, alegerea lui dovedindu-se una inteligenta. Altfel el ar fi fost la fel de mort ca si Corristo. Toate lucrurile pe care le-a facut, desi poate pareau rele la inceput s-au dovedit fapte facute pentru omenire.
Idem (deocamdata)..am sa revin si eu cu o decizie dupa ce o sa vad finalul jocului
Threads: 10
Oh my,discutile voastre imi dau chef de Gothic.
Threads: 66
pai cam da xardas e cam ciudat si cam rau mai ales cu ochi aia a lui albi dar macar in gothic 3 ai ocazia sa te razbuni
,, Napoleon a cautat virtutea, si neputand-o gasi a luat puterea.''
Threads: 36
el se referea ca daca te dai de partea lui beliar o sa ai misiunea sa il omori pe Xardax
Laws are like medicine: They generally cure an evil by a lesser or a passing evil.