09-04-2011, 09:51 PM
Imi cer scuze ca ultimele episoade nu s-au ridicat la nivelul primului episod, dar e foarte greu sa gasesti o scena mai buna decat prima..+ multe incercari de subtitrari..etc..
Sup
Hitler's Life
|
09-04-2011, 09:51 PM
Imi cer scuze ca ultimele episoade nu s-au ridicat la nivelul primului episod, dar e foarte greu sa gasesti o scena mai buna decat prima..+ multe incercari de subtitrari..etc..
Sup
09-05-2011, 09:53 PM
Geniale toate episoadele
Maine am niste probleme..asa ca trebuie sa lansez astazi episodul.
Ep7:Atacul spammerilor 2 Personaje: -Hitler -Bv0595 -Edg -SPAMMERII -Iustin *INFO*: Acest video va fi pus pe canalul de Youtube al forumului, dar pentru nerabdatori , postez un link de download -Pentru deschiderea filmuletului , deschideti cu BSPlayer -Nu stergeti SubRip, e subtitrarea. Download Link: http://www.fileshare.ro/27668458322 Orice parere/sugestie/critica e bine venita! Salut.
Sup
Tin sa anunt ca nu ma voi mai ocupa de bagarea subtitrarii permanente in episoade.
Motive: 1. Nu imi convine ca dupa ce stau destul de mult timp sa bag subtitrarea (folosind un program ce necesita asta), in ziua in care se uploadeaza video-ul sa se considere din partea unora ca trebuie sa-l fac exact in ziua aceea. Niciodata nu mi-am asumat asta. 2. Citez pm-ul. Quote: Eu m-am saturat sa iti dau PM de fiecare data, daca vrei sa nu le mai uploadezi spunemi si nu mai fac nici un episod. Deci ideea e: ori accepti ca nu il voi face video-uri intr-o limita prestabilita de timp, ori faci ceea ce ai spus in pm. Asta e tot.
09-08-2011, 06:16 PM
|
« Next Oldest | Next Newest »
|