Am gasit la sectiunea Behind the Scenes in www.gothic3.com cum Ralf Marczinczik a creat un orc, cum a evoluat acesta pe diferite planse.
Orcii
|
05-13-2008, 05:21 PM
Mie imi plac mai mult gesturile orcilor din G1 si G2 decat a celor din G3 . In G3 sunt mult mai bine desenati , atata tot . Oricum G2 (notr) e cel mai misto din toata seria.
You are a Mora !
05-22-2008, 01:29 PM
Teoria mea ii cam lafel ca si cea din filmul 'Unicul'...adik in G2 erau 6 dragoni...omorai unul...toata inteligenta lui se duceau la ceilalti dragoni....tot asa pan o ramas numa' UD.........cand l-ai omorai toata inteligenta s-o dus la orci.....deci asa au invatat orci engleza.
Winnetou avea un VolksWagen, asa il chema pe cal
Imi place teoria ta
![]() Oare orcii vor avea un rol la fel de important in G4? Eu nu prea cred...
05-22-2008, 04:09 PM
Filipp Wrote:Teoria mea ii cam lafel ca si cea din filmul 'Unicul'...adik in G2 erau 6 dragoni...omorai unul...toata inteligenta lui se duceau la ceilalti dragoni....tot asa pan o ramas numa' UD.........cand l-ai omorai toata inteligenta s-o dus la orci.....deci asa au invatat orci engleza. pai defapt s-a dus la Xardas pt k el vine si ii fura puterea si etc. :-!-:
Stand up for something or die for nothing.
05-22-2008, 05:29 PM
maZe Wrote:Filipp Wrote:Teoria mea ii cam lafel ca si cea din filmul 'Unicul'...adik in G2 erau 6 dragoni...omorai unul...toata inteligenta lui se duceau la ceilalti dragoni....tot asa pan o ramas numa' UD.........cand l-ai omorai toata inteligenta s-o dus la orci.....deci asa au invatat orci engleza. Mah...sa fim mai precisi....Xardas a luat puterea lui UD...dar nu si inteligenta...si cum am mai spus....dup ce murea un dragon....imediat la ceilalti.....
05-22-2008, 05:58 PM
Alex Wrote:Imi place teoria ta Pai daca in Gothic 4 orcii nu o sa aiba un rol asa de important nu o sa aiba haz.
You are a Mora !
05-22-2008, 07:17 PM
ZeKo Wrote:Alex Wrote:Imi place teoria ta Cum sa nu aiba un rol important...dak nu ar fi orci...ce ai mai bate?
05-22-2008, 08:24 PM
restul creaturilor
![]()
Stand up for something or die for nothing.
maZe Wrote:restul creaturilor "restul creeaurilor" nu spun "Come here Mora"...deci...daca nu is orci ...nu ii nimik...oricum orci for avea un rol esential....
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)